2 gün boyunca trafik denetimi

GÜNDEM 11.10.2019 - 13:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

2 gün boyunca trafik denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü vasıtasıyla 81 ilde uygulanacak radar uygulaması için talimat gönderildi. Türkiye genelindeki bütün radar araçlarının katılımıyla yapacak denetimler bu Cumartesi ve Pazar günleri 10 saat sürecek

haberimizvar.net İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 il Emniyet Müdürlüğüne, Jandarma Genel Komutanlığı’na, İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne, EGM Özel Kalem Müdürlüğü’ne radar uygulaması yapılacağına dair talimat yazısı gönderdi. Yazıda, “12-13 Ekim 2019 tarihlerinde, ülke çapında şehir içi ve bölge trafik birimlerindeki istisnasız tüm radar araçlarının katılımıyla, ‘08.30-10.00, 11.00-12.30 ve 14.30-16.30’ saatleri arasında, toplam 10 saat süreyle, mutlak suretle çevirim ekipli olarak ‘K3-Radarla Hız Denetimine’ yönelik özel denetim yapılacaktır” talimatı yer aldı. BİRÇOK EHLİYETE EL KONULDU Son zamanlarda kazaların önüne geçmek isteyen güvenlik güçleri trafikte denetimleri arttırdı. Trafikte denetimlerin artmasıyla birlikte vatandaşlar arasında hız yapan sürücülere yüklü cezalar kesilirken birçok sürücünün de ehliyetine el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 81 ile gönderilen son talimat yazısında, “Yaygın trafik denetimleri yoluyla ihlalleri azaltmak. Tüm dünyada trafik güvenliği için temel ilke kabul edilmekte, trafik denetimleri etkin bir şekilde yapılmadığında, başta hızlı araç kullanma olmak üzere, çeşitli kural ihlallerinin arttığı görülmektedir” ifadeleri kullanıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü vasıtasıyla 81 ilde uygulanacak radar uygulaması için talimat gönderildi. Türkiye genelindeki bütün radar araçlarının katılımıyla yapacak denetimler bu Cumartesi ve Pazar günleri 10 saat sürecek

haberimizvar.net İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 il Emniyet Müdürlüğüne, Jandarma Genel Komutanlığı’na, İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne, EGM Özel Kalem Müdürlüğü’ne radar uygulaması yapılacağına dair talimat yazısı gönderdi. Yazıda, “12-13 Ekim 2019 tarihlerinde, ülke çapında şehir içi ve bölge trafik birimlerindeki istisnasız tüm radar araçlarının katılımıyla, ‘08.30-10.00, 11.00-12.30 ve 14.30-16.30’ saatleri arasında, toplam 10 saat süreyle, mutlak suretle çevirim ekipli olarak ‘K3-Radarla Hız Denetimine’ yönelik özel denetim yapılacaktır” talimatı yer aldı.

BİRÇOK EHLİYETE EL KONULDU

Son zamanlarda kazaların önüne geçmek isteyen güvenlik güçleri trafikte denetimleri arttırdı. Trafikte denetimlerin artmasıyla birlikte vatandaşlar arasında hız yapan sürücülere yüklü cezalar kesilirken birçok sürücünün de ehliyetine el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 81 ile gönderilen son talimat yazısında, “Yaygın trafik denetimleri yoluyla ihlalleri azaltmak. Tüm dünyada trafik güvenliği için temel ilke kabul edilmekte, trafik denetimleri etkin bir şekilde yapılmadığında, başta hızlı araç kullanma olmak üzere, çeşitli kural ihlallerinin arttığı görülmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.