2 torbacı 2 kilo eroinle yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2024 - 13:58, Güncelleme: 15.01.2024 - 13:58
 

2 torbacı 2 kilo eroinle yakalandı

Antalya'da ellerinde bulundurdukları 2 kilogram eroini piyasaya sürmeye hazırlanan 2 şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri A.Ü. ve M.Ç. isimli şahısların, ellerinde bulundurdukları uyuşturucu (eroin) maddeyi piyasaya sürecekleri yönünde bilgi aldı. Harekete geçen ekipler şahısların üzerinde ve ikametgahında yaptıkları aramada 2 kilo 100 gram eroin ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 
Antalya'da ellerinde bulundurdukları 2 kilogram eroini piyasaya sürmeye hazırlanan 2 şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri A.Ü. ve M.Ç. isimli şahısların, ellerinde bulundurdukları uyuşturucu (eroin) maddeyi piyasaya sürecekleri yönünde bilgi aldı. Harekete geçen ekipler şahısların üzerinde ve ikametgahında yaptıkları aramada 2 kilo 100 gram eroin ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.