20 yaş çalışkanlığı 56 yaş tecrübesi

SİYASET 28.02.2024 - 14:28, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:28
 

20 yaş çalışkanlığı 56 yaş tecrübesi

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'e ekip arkadaşları sürpriz bir doğum günü düzenledi. Doğum günü kutlamasında duygulanan Kocagöz, "Hayat tecrübemle 56 yaşıma girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’e ekip arkadaşları sürpriz doğum günü düzenledi. Sürpriz doğum günü karşısında gözleri dolan Kocagöz, “Hayat tecrübelerimle 56 yaşına girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum” dedi. CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, bugün 56 yaşına girdi. Her gün ilçe halkıyla kucaklaşarak seçim çalışmalarını sürdüren Kocagöz, yoğun temposu sırasında doğum gününü unutunca ekip arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. MECLİS ÜYESİ ADAYLARI YALNIZ BIRAKMADI Kepez Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde meclis üyesi adayları, çalışma arkadaşları ve partililer tarafından sürpriz doğum günü pastasını görünce çok şaşıran Kocagöz duygu dolu anlar yaşadı. ANLAM YÜKLÜ SÖZLER Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı, Kepez  ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, ANET Genel Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğini hatırlatarak yerel yönetimler tecrübesinden söz eden Kocagöz, “Hayat tecrübelerimle 56 yaşına girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum” diye konuştu.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'e ekip arkadaşları sürpriz bir doğum günü düzenledi. Doğum günü kutlamasında duygulanan Kocagöz, "Hayat tecrübemle 56 yaşıma girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’e ekip arkadaşları sürpriz doğum günü düzenledi. Sürpriz doğum günü karşısında gözleri dolan Kocagöz, “Hayat tecrübelerimle 56 yaşına girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum” dedi.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, bugün 56 yaşına girdi. Her gün ilçe halkıyla kucaklaşarak seçim çalışmalarını sürdüren Kocagöz, yoğun temposu sırasında doğum gününü unutunca ekip arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI YALNIZ BIRAKMADI

Kepez Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde meclis üyesi adayları, çalışma arkadaşları ve partililer tarafından sürpriz doğum günü pastasını görünce çok şaşıran Kocagöz duygu dolu anlar yaşadı.

ANLAM YÜKLÜ SÖZLER

Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı, Kepez  ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, ANET Genel Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğini hatırlatarak yerel yönetimler tecrübesinden söz eden Kocagöz, “Hayat tecrübelerimle 56 yaşına girdim ama kendimi 20 yaşında hissediyorum. 20 yaş heyecanıyla çalışıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.