20 yıldır köprü yapılmıyor

GÜNDEM 15.08.2021 - 18:25, Güncelleme: 15.08.2021 - 18:25
 

20 yıldır köprü yapılmıyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ve Bartın’da incelemeler yaptı. Bir vatandaş Davutoğlu’na 20 yıldır Karayollarına dilekçe verdiğini fakat köprü yapılmadığını söyledi.

haberimizvar.net-  Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde 59 kişi hayatını kaybetti. Felaketin yaşandığı bölgelerde yaralar sarılmaya başlandı. Sel bölgesine Türkiye’nin dört bir aynından yardım yağarken, yaralar da sarılmaya başlandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Bartın ve Kastamonu’da önce bölgede incelemelerde bulundu daha sonra vatandaşları ziyaret etti.  20 YILDIR DİLEKÇE VERİYORUZ  Sel bölgelerinde çeşitli incelemelerde bulunan Davutoğlu, sel mağdurlarıyla da bir araya geldi. Davutoğlu’yla bir araya gelen bir vatandaş ise 20 yıldır Karayollarına dilekçe verdiğini fakat köprü yapılmadığını söyledi.  
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu ve Bartın’da incelemeler yaptı. Bir vatandaş Davutoğlu’na 20 yıldır Karayollarına dilekçe verdiğini fakat köprü yapılmadığını söyledi.

haberimizvar.net-  Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde 59 kişi hayatını kaybetti. Felaketin yaşandığı bölgelerde yaralar sarılmaya başlandı. Sel bölgesine Türkiye’nin dört bir aynından yardım yağarken, yaralar da sarılmaya başlandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Bartın ve Kastamonu’da önce bölgede incelemelerde bulundu daha sonra vatandaşları ziyaret etti.

 20 YILDIR DİLEKÇE VERİYORUZ

 Sel bölgelerinde çeşitli incelemelerde bulunan Davutoğlu, sel mağdurlarıyla da bir araya geldi. Davutoğlu’yla bir araya gelen bir vatandaş ise 20 yıldır Karayollarına dilekçe verdiğini fakat köprü yapılmadığını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.