2021'in en iyi Rus filmleri Antalya'da

KÜLTÜR 18.10.2021 - 17:11, Güncelleme: 18.10.2021 - 17:11
 

2021'in en iyi Rus filmleri Antalya'da

BU yılın en iyi Rus filmleri, Antalya’da Türk ve Rus seyirci ile buluşuyor. Gösterimleri ücretsiz yapılacak 6 film, Türkçe altyazılı.

haberimizvar.net-Türkiye'deki Rusya Yurttaşları Derneklerinin Koordinasyon Konseyi, Rusya Dostluk ve Kültür Derneği ve Muratpaşa Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Rus Film Günleri', 19-24 Ekim tarihleri arasında Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.   Festivalde 6 film, izleyici ile buluşacak. Andrey Myshkin'in 'Curiosities', Natalia Bondarchuk'un 'Yak güneş gibi yak', Andrey Bogatyrev'in 'Kızıl Hayalet', Alexander Yakimchuk'un 'Vesuri' ile İlya Ermolov'un 'Küçük Savaşçı' filmleri, seyirciyle buluşacak. Rusya'nın önemli sanatçıları Marina Yakovleva, Natalia Bondarchuk, Elena Valyushkina, Alexander Tyutryumov'ın yanı sıra, aktörler Irina Shvedova, Evgeny Banifatov, Dmitry Tikhonov, Maksim Kolosov, yönetmenler Sergey Novozhılov, Andrey Bogatyrev ve diğer film oyuncuları, festivale katılacak.   TOLSTOY'UN HEYKELİ AÇILACAK   Festival programı kapsamında ayrıca, 23 Ekim günü Rus-Türk Dostluk Parkı'nda Rus yazar Lev Tolstoy'un heykelinin açılışı yapılacak. Festivalin temel amacının, izleyiciyi Rus sinema kültürüyle tanıştırmak, Rus dilini yaygınlaştırmak ve korumak, Rusya ile Türkiye arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek olduğu kaydedildi
BU yılın en iyi Rus filmleri, Antalya’da Türk ve Rus seyirci ile buluşuyor. Gösterimleri ücretsiz yapılacak 6 film, Türkçe altyazılı.

haberimizvar.net-Türkiye'deki Rusya Yurttaşları Derneklerinin Koordinasyon Konseyi, Rusya Dostluk ve Kültür Derneği ve Muratpaşa Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Rus Film Günleri', 19-24 Ekim tarihleri arasında Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

 

Festivalde 6 film, izleyici ile buluşacak. Andrey Myshkin'in 'Curiosities', Natalia Bondarchuk'un 'Yak güneş gibi yak', Andrey Bogatyrev'in 'Kızıl Hayalet', Alexander Yakimchuk'un 'Vesuri' ile İlya Ermolov'un 'Küçük Savaşçı' filmleri, seyirciyle buluşacak. Rusya'nın önemli sanatçıları Marina Yakovleva, Natalia Bondarchuk, Elena Valyushkina, Alexander Tyutryumov'ın yanı sıra, aktörler Irina Shvedova, Evgeny Banifatov, Dmitry Tikhonov, Maksim Kolosov, yönetmenler Sergey Novozhılov, Andrey Bogatyrev ve diğer film oyuncuları, festivale katılacak.

 

TOLSTOY'UN HEYKELİ AÇILACAK

 

Festival programı kapsamında ayrıca, 23 Ekim günü Rus-Türk Dostluk Parkı'nda Rus yazar Lev Tolstoy'un heykelinin açılışı yapılacak. Festivalin temel amacının, izleyiciyi Rus sinema kültürüyle tanıştırmak, Rus dilini yaygınlaştırmak ve korumak, Rusya ile Türkiye arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek olduğu kaydedildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.