2024'ün ilk protokolü imzalandı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2024 - 11:39, Güncelleme: 08.02.2024 - 11:39
 

2024'ün ilk protokolü imzalandı

Antalya’da hayırsever Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı.

haberimizvar.net- Antalya’da hayırsever Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı. Antalya’da sağlık alanında hayırseverlerin destekleri hız kesmeden devam ediyor. Antalya Valiliği ile hayırseverler Nihat, Halil Taylan, Fatma, Mehmet, Zeliha Gebizli ve Makbule Tuncer arasında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi’ne 3 katlı 871 metrekare olarak inşa edilen Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol töreni düzenlendi.   2024 YILININ İLK PROTOKOLÜ İMZALANDI Güçlü sağlık altyapısı ile adından sıkça söz ettiren Antalya’da, 2023 yılında 19 sağlık protokolü yapıldı. 2024 yılının ilk protokolü ise İl Sağlık Müdürlüğünde Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen ve hayırseverler tarafından imzalandı. İmzalanan protokolle Muratpaşa ilçesinde hizmet verecek olan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, çalışmaların tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilecek.
Antalya’da hayırsever Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı.

haberimizvar.net- Antalya’da hayırsever Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı.

Antalya’da sağlık alanında hayırseverlerin destekleri hız kesmeden devam ediyor. Antalya Valiliği ile hayırseverler Nihat, Halil Taylan, Fatma, Mehmet, Zeliha Gebizli ve Makbule Tuncer arasında Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi’ne 3 katlı 871 metrekare olarak inşa edilen Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol töreni düzenlendi.

 

2024 YILININ İLK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Güçlü sağlık altyapısı ile adından sıkça söz ettiren Antalya’da, 2023 yılında 19 sağlık protokolü yapıldı. 2024 yılının ilk protokolü ise İl Sağlık Müdürlüğünde Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen ve hayırseverler tarafından imzalandı.

İmzalanan protokolle Muratpaşa ilçesinde hizmet verecek olan Dudu-Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu-Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, çalışmaların tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.