aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

2.250.000 TL'yi ret etti! Antalya boykotu

TURİZM 19.05.2025 - 23:06, Güncelleme: 19.05.2025 - 23:19
 

2.250.000 TL'yi ret etti! Antalya boykotu

Hindistan’ın Sindoor Operasyonu’nun ardından Pakistan’a verdiği destek nedeniyle Hindistan’daki Türkiye boykotu büyüyor. Hindistan'ın ünlü şarkıcısı Rahul Vaidya Antalya'da yapılacak düğün için kendisine yapılan 2 milyon 250 TL’lik teklifi ret ederek, boykota destek verdi.

haberimizvar.net- Türkiye'nin Pakistan’a verdiği destek nedeniyle Hindistan’daki Türkiye boykotu Antalya'yı da vurdu. Son olarak ünlü Hintli şarkıcı Rahul Vaidya, Türkiye’nin boykot edilmesini savunan Hintlilere katıldı. Vaidya, 5 Temmuz’da Antalya’daki bir düğünde sahne almak için kendisine gelen 2 milyon 250 TL’lik önemli teklifi reddettiğini açıkladı. Vaidya, hiçbir şöhret veya paranın ülkesinin önceliklerinden daha ağır basmadığını söyledi. (tourismtoday)
Hindistan’ın Sindoor Operasyonu’nun ardından Pakistan’a verdiği destek nedeniyle Hindistan’daki Türkiye boykotu büyüyor. Hindistan'ın ünlü şarkıcısı Rahul Vaidya Antalya'da yapılacak düğün için kendisine yapılan 2 milyon 250 TL’lik teklifi ret ederek, boykota destek verdi.

haberimizvar.net- Türkiye'nin Pakistan’a verdiği destek nedeniyle Hindistan’daki Türkiye boykotu Antalya'yı da vurdu. Son olarak ünlü Hintli şarkıcı Rahul Vaidya, Türkiye’nin boykot edilmesini savunan Hintlilere katıldı.

Vaidya, 5 Temmuz’da Antalya’daki bir düğünde sahne almak için kendisine gelen 2 milyon 250 TL’lik önemli teklifi reddettiğini açıkladı. Vaidya, hiçbir şöhret veya paranın ülkesinin önceliklerinden daha ağır basmadığını söyledi.

(tourismtoday)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.