23 Nisan'da 'balkon' çağrısı

GÜNDEM 14.04.2020 - 19:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

23 Nisan'da 'balkon' çağrısı

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koronavirüs nedeniyle kutlama törenleri düzenlenmeyeceği için tüm Antalyalılara balkonlarını süslemeleri ve balkonlarında kutlama çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıldönümü ve 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bu yıl, koronavirüs salgını nedeniyle kutlama törenleri yapılamayacak. Antalya'da Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim İş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi 100'e yakın sivil toplum örgütünün oluturduğu Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için, tüm Antalyalılara bayrak çağrısında bulundu. DAŞ AÇIKLAMA YAPTI Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu sözcüsü ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, bundan 100 yıl önce 23 Nisan 1920'de Saat 14.00'de TBMM'nin büyük bir coşku ve kararlılıkla Atatürk önderliğinde açıldığını söyledi. Daş, "Cumhuriyetin ilanından sonra büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı bayram ilan ederek çocuklara armağan etmiştir. Bu yıl, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verilişinin 100'üncü yılı" dedi. BAYRAM KUTLAMASI Ancak ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği sağlık sorunları nedeniyle bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, büyük bir coşkuyla evlerde yaşanacağını kaydeden Daş, “Balkonlarımızı çocuklarımızla birlikte süsleyeceğiz. Ve bundan tam 100 yıl önce TBMM'nin açıldığı saat olan 14.00'de balkonlarımızda bayramımızı kutlayacağız. Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu olarak, başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı bayramımızı kutlamaya çağırıyoruz" diye konuştu.  
Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koronavirüs nedeniyle kutlama törenleri düzenlenmeyeceği için tüm Antalyalılara balkonlarını süslemeleri ve balkonlarında kutlama çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıldönümü ve 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bu yıl, koronavirüs salgını nedeniyle kutlama törenleri yapılamayacak. Antalya'da Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim İş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi 100'e yakın sivil toplum örgütünün oluturduğu Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için, tüm Antalyalılara bayrak çağrısında bulundu.

DAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu sözcüsü ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, bundan 100 yıl önce 23 Nisan 1920'de Saat 14.00'de TBMM'nin büyük bir coşku ve kararlılıkla Atatürk önderliğinde açıldığını söyledi. Daş, "Cumhuriyetin ilanından sonra büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı bayram ilan ederek çocuklara armağan etmiştir. Bu yıl, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verilişinin 100'üncü yılı" dedi.

BAYRAM KUTLAMASI

Ancak ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği sağlık sorunları nedeniyle bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, büyük bir coşkuyla evlerde yaşanacağını kaydeden Daş, “Balkonlarımızı çocuklarımızla birlikte süsleyeceğiz. Ve bundan tam 100 yıl önce TBMM'nin açıldığı saat olan 14.00'de balkonlarımızda bayramımızı kutlayacağız. Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu olarak, başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı bayramımızı kutlamaya çağırıyoruz" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.