24 Ocak’ta adalet nöbeti

YEREL 21.01.2020 - 11:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

24 Ocak’ta adalet nöbeti

Türkiye basınının onurlu kalemlerinden Uğur Mumcu’nun katledilişinin 27’nci yılında Antalya Adliyesi önünde ‘adalet nöbeti’ tutulacak. Akşam da Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ yapılacak.

haberimizvar.net-Türkiye basın tarihinin en iddialı ve en üretken gazetecilerinden Uğur Mumcu katledilişinin 27’nci yılında Antalya’da da anılacak. Adalet meşalesi bu ay Antalya’da yanacağını açıklayan Baro Başkanı Polat Balkan, Mumcu’nun katledildiği gün olan 24 Ocak’ta Antalya Adliyesi’nde ‘adalet nöbeti’ tutulacağını duyurdu. Polat Balkan,  “Uğur Mumcu başta olmak üzere, alçakça katledilen akademisyenler, avukatlar, aydınlar, gazeteciler, sanatçılar ve yazarlar için adalet isteğimizi bu kez Antalya’da haykıracağız” dedi. UĞUR MUMCU ÖDÜL TÖRENİ 24 Ocak Cuma günü saat 12.00’de Antalya Adliyesi’nde adalet nöbeti tutulacağını açıklayan Balkan, “Ardından saat 18.30’da Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi Kültür Salonu’nda ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ yapılacaktır. Hem ‘adalet nöbeti’, hem de ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ etkinliklerine katılımınızdan onur duyarız” diyerek Antalyalıları davet etti.  
Türkiye basınının onurlu kalemlerinden Uğur Mumcu’nun katledilişinin 27’nci yılında Antalya Adliyesi önünde ‘adalet nöbeti’ tutulacak. Akşam da Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ yapılacak.

haberimizvar.net-Türkiye basın tarihinin en iddialı ve en üretken gazetecilerinden Uğur Mumcu katledilişinin 27’nci yılında Antalya’da da anılacak. Adalet meşalesi bu ay Antalya’da yanacağını açıklayan Baro Başkanı Polat Balkan, Mumcu’nun katledildiği gün olan 24 Ocak’ta Antalya Adliyesi’nde ‘adalet nöbeti’ tutulacağını duyurdu. Polat Balkan,  “Uğur Mumcu başta olmak üzere, alçakça katledilen akademisyenler, avukatlar, aydınlar, gazeteciler, sanatçılar ve yazarlar için adalet isteğimizi bu kez Antalya’da haykıracağız” dedi.

UĞUR MUMCU ÖDÜL TÖRENİ

24 Ocak Cuma günü saat 12.00’de Antalya Adliyesi’nde adalet nöbeti tutulacağını açıklayan Balkan, “Ardından saat 18.30’da Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi Kültür Salonu’nda ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ yapılacaktır. Hem ‘adalet nöbeti’, hem de ‘Uğur Mumcu Özel Ödülü ve Anma Töreni’ etkinliklerine katılımınızdan onur duyarız” diyerek Antalyalıları davet etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.