24 saat süren var

GÜNDEM 12.07.2021 - 14:27, Güncelleme: 12.07.2021 - 14:27
 

24 saat süren var

İçişleri Bakan Müşaviri Muhammet Burak Gültekin, Esenyurt Belediyesi ile ilgili haber yapan gazeteci Barış Terkoğlu’na iddialarını ispatlaması için 24 saat süre verdiğini söyledi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müşaviri Muhammet Burak Gültekin, Sedat Peker’in Bakan Soylu ve Esenyurt Belediyesi ile ilgili iddialarını araştırarak haber yapan gazeteci Barış Terkoğlu’na 24 saat süre verdiğini söyledi. Terkoğlu’nun haberini alıntılayarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gültekin şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet Gazetesi’nin ‘acar araştırmacı’ yazarı Barış; Köşe yazını yazabilmek için kalkmış Esenyurt’lara kadar gitmiş, orada araştırmalar yapmış, bir AVM önünde boydan güzel bir foto çektirmişsin”. ‘BAĞLI OLDUĞUN MALUM ÜLKE’ “Araştırmanda, Esenyurt’ta 2 tane Özyurt firması olduğunu, bu 2 firmanın da Sayın Bakanımızla bağlantılı olduğunu ima etmişsin. Yazında iddia ettiğin gibi Sayın Bakanımızın bu 2 firma ile bağlantısı iftiranı belgeleriyle ortaya koyman için 24 saat süren var. Sana 2 joker. İrtibatlın E.O. ile konuşabilirsin. (Cumhuriyet yönetimine söyleyip söylememeyi sen bilirsin.) Bağlı olduğun malum ülkenin elemanları ile konuşabilirsin. 24 saat içinde iftiranı belgele. Bu yalanını da açtığımız manevi tazminat davasına ekleyeceğiz. Süre başladı”. 
İçişleri Bakan Müşaviri Muhammet Burak Gültekin, Esenyurt Belediyesi ile ilgili haber yapan gazeteci Barış Terkoğlu’na iddialarını ispatlaması için 24 saat süre verdiğini söyledi.

haberimizvar.net-  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müşaviri Muhammet Burak Gültekin, Sedat Peker’in Bakan Soylu ve Esenyurt Belediyesi ile ilgili iddialarını araştırarak haber yapan gazeteci Barış Terkoğlu’na 24 saat süre verdiğini söyledi. Terkoğlu’nun haberini alıntılayarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gültekin şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet Gazetesi’nin ‘acar araştırmacı’ yazarı Barış; Köşe yazını yazabilmek için kalkmış Esenyurt’lara kadar gitmiş, orada araştırmalar yapmış, bir AVM önünde boydan güzel bir foto çektirmişsin”.

‘BAĞLI OLDUĞUN MALUM ÜLKE’

“Araştırmanda, Esenyurt’ta 2 tane Özyurt firması olduğunu, bu 2 firmanın da Sayın Bakanımızla bağlantılı olduğunu ima etmişsin. Yazında iddia ettiğin gibi Sayın Bakanımızın bu 2 firma ile bağlantısı iftiranı belgeleriyle ortaya koyman için 24 saat süren var. Sana 2 joker. İrtibatlın E.O. ile konuşabilirsin. (Cumhuriyet yönetimine söyleyip söylememeyi sen bilirsin.) Bağlı olduğun malum ülkenin elemanları ile konuşabilirsin. 24 saat içinde iftiranı belgele. Bu yalanını da açtığımız manevi tazminat davasına ekleyeceğiz. Süre başladı”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.