'24 saat ulaşılan başkan olacağım'

SİYASET 16.02.2024 - 17:13, Güncelleme: 16.02.2024 - 17:26
 

'24 saat ulaşılan başkan olacağım'

Demokrat Parti (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer'in Seçim Koordinasyon Merkezi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımı ile açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşan Aydın Özer, "En büyük projemi açıklıyorum. 24 saat ulaşılan bir belediye başkanı olacağım" dedi.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer'in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya eski Milletvekili Hasan Subaşı ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Aydın Özer, "Sizlere en büyük projemi açıklıyorum. En büyük projem 24 saat ulaşılan bir belediye başkanı olmak. En büyük projem sürekli halkın içinde olmak. En büyük projem tüm yetkileri kendinde değil de paylaşan, ancak denetimini de yapan bir belediye başkanı olmak. En büyük projem halkın içinde olan, halkın sorunlarını çözmek için gecesini gündüzüne katan bir belediye başkan olmak. En büyük proje vatandaşı kapıdan çeviren değil, kapıda karşılayan bir belediye başkanı olmak" dedi. Kumlucalıların kendisine gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyen DP Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer, "30 yıllık siyasi hayatımın çok özel bir gününü yaşıyorum. Bugün bir anlamda siyasi hayatımın finalini yapıyoruz, bir anlamda ise yeniden başlıyoruz. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a bana evinin kapılarını açtıkları için teşekkür borçluyum. Bugüne kadar siz Kumlucalılarla hep iç içe olduk. Kumluca'nın dinamikleri ile hep beraber olduk. Zor günlerinde Kumlucalıların hep yanında olduk. Sıkıntıların aşılmasına çabuk gösterdik. İlişkileri hep sıcak ve düzgün tutmaya çalıştık" şeklinde konuştu.   KUMLUCA'YA YENİ UFUKLAR AÇMALIYIZ Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer, "Belediye başkanının koltuğundan aşağıya bakan değil, Kumluca'ya yeni ufuklar açan olmalıdır. Bunun için de Kumluca'nın 50 yılını planlamamız lazım. Kumluca'nın verimli tarım topraklarını korumak için gerekli çalışmaları ivedilikle yapmamız lazım. Kumluca'nın suyunu iyi korumamız lazım. Kumluca'yı gelecek kuşaklara yaşanabilir bir kent olarak bırakmamız lazım. Bunun için de bütün projelerimiz hazır. Kumluca'yı Kumluca halkıyla birlikte yöneteceğiz. Kararları birlikte alıp, birlikte uygulayacağız. Kumluca'yı birleştirmek için belediye başkan adayı oldum. Bu hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancım, sizlerin yoğun katılımı, sizlerin desteği ve heyecanı ile daha da arttı" diye konuştu. Törende konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde birlikte görev yaptıkları Aydın Özer'le dostluklarının olduğunu, kendisine önerilen belediyle başkan adaylığı teklifini kabul etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, Kumlucalıların Aydın Özer'e olan ilgi ve sevgisini gördükçe mutluluğunun daha da arttığını söyledi.  Kumluca Belediye Başkanlığı'nı Aydın Özer'le kazanacaklarına yürekten inandığını belirten Uysal, "Aydın Özer sizlerden birisi. Kumluca'nın evladı ve önemli bir değeri. Kumluca'ya Aydın Özer belediye başkanı olacak çok yakışacak. Sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerinde Kumluca belediye başkanlığını Aydın Özer'e kazanacak ve bu zaferi hep birlikte kutlayacağız" dedi.
Demokrat Parti (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer'in Seçim Koordinasyon Merkezi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımı ile açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşan Aydın Özer, "En büyük projemi açıklıyorum. 24 saat ulaşılan bir belediye başkanı olacağım" dedi.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer'in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya eski Milletvekili Hasan Subaşı ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Aydın Özer, "Sizlere en büyük projemi açıklıyorum. En büyük projem 24 saat ulaşılan bir belediye başkanı olmak. En büyük projem sürekli halkın içinde olmak. En büyük projem tüm yetkileri kendinde değil de paylaşan, ancak denetimini de yapan bir belediye başkanı olmak. En büyük projem halkın içinde olan, halkın sorunlarını çözmek için gecesini gündüzüne katan bir belediye başkan olmak. En büyük proje vatandaşı kapıdan çeviren değil, kapıda karşılayan bir belediye başkanı olmak" dedi.

Kumlucalıların kendisine gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyen DP Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer, "30 yıllık siyasi hayatımın çok özel bir gününü yaşıyorum. Bugün bir anlamda siyasi hayatımın finalini yapıyoruz, bir anlamda ise yeniden başlıyoruz. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a bana evinin kapılarını açtıkları için teşekkür borçluyum. Bugüne kadar siz Kumlucalılarla hep iç içe olduk. Kumluca'nın dinamikleri ile hep beraber olduk. Zor günlerinde Kumlucalıların hep yanında olduk. Sıkıntıların aşılmasına çabuk gösterdik. İlişkileri hep sıcak ve düzgün tutmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

 

KUMLUCA'YA YENİ UFUKLAR AÇMALIYIZ

Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Aydın Özer, "Belediye başkanının koltuğundan aşağıya bakan değil, Kumluca'ya yeni ufuklar açan olmalıdır. Bunun için de Kumluca'nın 50 yılını planlamamız lazım. Kumluca'nın verimli tarım topraklarını korumak için gerekli çalışmaları ivedilikle yapmamız lazım. Kumluca'nın suyunu iyi korumamız lazım. Kumluca'yı gelecek kuşaklara yaşanabilir bir kent olarak bırakmamız lazım. Bunun için de bütün projelerimiz hazır. Kumluca'yı Kumluca halkıyla birlikte yöneteceğiz. Kararları birlikte alıp, birlikte uygulayacağız. Kumluca'yı birleştirmek için belediye başkan adayı oldum. Bu hedefimizi gerçekleştireceğimize olan inancım, sizlerin yoğun katılımı, sizlerin desteği ve heyecanı ile daha da arttı" diye konuştu.

Törende konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde birlikte görev yaptıkları Aydın Özer'le dostluklarının olduğunu, kendisine önerilen belediyle başkan adaylığı teklifini kabul etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, Kumlucalıların Aydın Özer'e olan ilgi ve sevgisini gördükçe mutluluğunun daha da arttığını söyledi.  Kumluca Belediye Başkanlığı'nı Aydın Özer'le kazanacaklarına yürekten inandığını belirten Uysal, "Aydın Özer sizlerden birisi. Kumluca'nın evladı ve önemli bir değeri. Kumluca'ya Aydın Özer belediye başkanı olacak çok yakışacak. Sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerinde Kumluca belediye başkanlığını Aydın Özer'e kazanacak ve bu zaferi hep birlikte kutlayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.