258 yıl hapis cezası olana firari Döşemealtı'nda yakalandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2024 - 10:02, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:02
 

258 yıl hapis cezası olana firari Döşemealtı'nda yakalandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda, 258 yıl 2 ay 4 gün hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi M.M. yakalandı.

haberimizvar.net- Cezaevi firarisi olarak aranan ve 31 suçtan 258 yıl 2 ay 4 gün kesinleşmiş cezası bulunan M.M'nin Döşemealtı’nda yaşadığını tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, operasyon için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Yaklaşık 20 gün süren teknik ve fiziki takip sonucu firarinin, Yeniköy Mahallesi’ndeki bir evde saklandığı tespit edildi. Hazırlıklarını tamamladıktan sonra polis ekipleri, firari M.M.'yi saklandığı evin sokağında yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan M.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde polisin yaptığı operasyonda, 258 yıl 2 ay 4 gün hapis cezası ile aranan cezaevi firarisi M.M. yakalandı.

haberimizvar.net- Cezaevi firarisi olarak aranan ve 31 suçtan 258 yıl 2 ay 4 gün kesinleşmiş cezası bulunan M.M'nin Döşemealtı’nda yaşadığını tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, operasyon için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Yaklaşık 20 gün süren teknik ve fiziki takip sonucu firarinin, Yeniköy Mahallesi’ndeki bir evde saklandığı tespit edildi. Hazırlıklarını tamamladıktan sonra polis ekipleri, firari M.M.'yi saklandığı evin sokağında yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan M.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.