3. kez İYİ Parti'ye çağrı yaptı

SİYASET 11.08.2023 - 10:43, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:43
 

3. kez İYİ Parti'ye çağrı yaptı

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısında bulundu. Çağrının İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta yapması beklenen konuşma öncesi gelmesi dikkat çekti.

haberimizvar.net- Yerel seçim hazırlıkları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir adım geldi. Bahçeli, daha önce birçok kez "Eve dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir kez daha seslendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir aracılığıyla CNN Türk Gece Görüşü programında İYİ Parti'ye yerel seçim çağrısında bulundu. Bahçeli'nin görüşlerini aktaran Özdemir şunları kaydetti: "Başkanımız, 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuouyla paylaşıyorlar. 'Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına"    
MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye yerel seçimlerde ittifak çağrısında bulundu. Çağrının İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 26 Ağustos'ta yapması beklenen konuşma öncesi gelmesi dikkat çekti.

haberimizvar.net- Yerel seçim hazırlıkları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir adım geldi. Bahçeli, daha önce birçok kez "Eve dön" çağrısı yaptığı  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir kez daha seslendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir aracılığıyla CNN Türk Gece Görüşü programında İYİİYİ Parti Haberleri"> Parti'ye yerel seçim çağrısında bulundu.

Bahçeli'nin görüşlerini aktaran Özdemir şunları kaydetti:

"Başkanımız, 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuouyla paylaşıyorlar. 'Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.