3 oteli birden aldı

TURİZM 11.10.2019 - 17:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

3 oteli birden aldı

Alman tur operatörü FTI'ın konaklama şirketi FTI, Antalya, Bodrum ve Belek'teki 3 otelin işletmesini aldı

haberimizvar.net Şa-Ra Grubu'na ait Antalya-Belek'teki Waterworld, Bodrum'daki Art Bodrum ve Marmaris'teki Art Marmaris'in işletmesi TUI'den FTI'a geçti. TurizmGüncel'in haberine göre, MP Turkey CEO'su Kamil Özil, 3 otelin işletmesini de 2020 yılının başlangıcıyla beraber devralacaklarını açıkladı. Üç yeni otelin MP Hotels bünyesine katılmasıyla beraber şirketin Türkiye'deki otel sayısının 16'ya, yatak sayısının ise 4 bin 800'e yükseleceğini belirten Özil, Marmaris'teki otelin Club Sei, Bodrum'daki otelin ise Labranda markasıyla işletileceğini belirtti. Özil, Waterworld Belek'in hangi marka altında hizmet vereceğine ise önümüzdeki sene yapılacak yatırımın ardınan karar verileceğini ifade etti. ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI TUI, Belek'teki 772 yataklı Waterworld'ü Magic Life markasıyla, Marmaris'teki 281 odalı oteli ve Bodrum'daki 375 odalı oteli ise Sensimar markalarıyla işletiyordu. TUI'nin otelleri işletmeye devam etmek istediği ancak Şa-Ra Grubu ile anlaşamadığı, bunun üzerine ise otellerin MP Hotels'e kiralandığı öğrenildi.
Alman tur operatörü FTI'ın konaklama şirketi FTI, Antalya, Bodrum ve Belek'teki 3 otelin işletmesini aldı

haberimizvar.net Şa-Ra Grubu'na ait Antalya-Belek'teki Waterworld, Bodrum'daki Art Bodrum ve Marmaris'teki Art Marmaris'in işletmesi TUI'den FTI'a geçti. TurizmGüncel'in haberine göre, MP Turkey CEO'su Kamil Özil, 3 otelin işletmesini de 2020 yılının başlangıcıyla beraber devralacaklarını açıkladı. Üç yeni otelin MP Hotels bünyesine katılmasıyla beraber şirketin Türkiye'deki otel sayısının 16'ya, yatak sayısının ise 4 bin 800'e yükseleceğini belirten Özil, Marmaris'teki otelin Club Sei, Bodrum'daki otelin ise Labranda markasıyla işletileceğini belirtti. Özil, Waterworld Belek'in hangi marka altında hizmet vereceğine ise önümüzdeki sene yapılacak yatırımın ardınan karar verileceğini ifade etti.

ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI

TUI, Belek'teki 772 yataklı Waterworld'ü Magic Life markasıyla, Marmaris'teki 281 odalı oteli ve Bodrum'daki 375 odalı oteli ise Sensimar markalarıyla işletiyordu. TUI'nin otelleri işletmeye devam etmek istediği ancak Şa-Ra Grubu ile anlaşamadığı, bunun üzerine ise otellerin MP Hotels'e kiralandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.