3 tefeci tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 15.09.2023 - 11:05, Güncelleme: 15.09.2023 - 11:05
 

3 tefeci tutuklandı

Antalya'da gasp ve tefecilik iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

haberimizvar.net- Müşteki F.İ, iş yerine gelen S.A, Y.Y, E.Y.G. ve F.T'nin silahla tehditte bulundukları ve kendisinden para istedikleri iddiasıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak şikayette bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma yürüttü. Operasyon düzenleyen polis ekipleri zanlıları suçta kullanılan silahla gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.A, Y.Y. ve E.Y.G. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, F.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıld
Antalya'da gasp ve tefecilik iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

haberimizvar.net- Müşteki F.İ, iş yerine gelen S.A, Y.Y, E.Y.G. ve F.T'nin silahla tehditte bulundukları ve kendisinden para istedikleri iddiasıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak şikayette bulundu.

Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma yürüttü.

Operasyon düzenleyen polis ekipleri zanlıları suçta kullanılan silahla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.A, Y.Y. ve E.Y.G. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, F.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıld

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.