3 usta ressamın sergisi açıldı

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.11.2023 - 12:17, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:17
 

3 usta ressamın sergisi açıldı

İstanbul'da yaşayan özgün baskı resim sanatının ustalarının eserleri Antalya'da sergilendi. 'Yorum Üç' adlı sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

haberimizvar.net- Sanat danışmanı Himmet Öcal'ın küratörlüğünde özel galeride açılan sergide özgün baskının ünlü ustaları Ayşegül İzer, Emre Senan ve Saim Tekcan'ın rengârenk baskı resim çalışmaları yer aldı. Eser sahiplerinin işlerinin yoğunluklarından dolayı bulunamadığı sergide konuşan sanat danışmanı ve sergi küratörü Himmet Öcal, "'Yorum Üç' adlı sergimiz sezonun son, yeni sezonun da ilk sergisi oldu" dedi. Öcal, farklı illerden Antalya'ya sanat eserleri taşıyıp, Antalyalı sanatçı ve sanatseverlerle buluşturmanın maliyet açısından her geçen gün zorlaştığına değindi. SANATÇILAR 'ART MEYDAN'DA Himmet Öcal, aralarında akademisyen sanatçıların da yer aldığı bir grup sanatçının 'Art Meydan' adını verdikleri oluşuma deste verdiklerini, ilk olarak sanat çalıştayı düzenlediklerini, çalıştayı sokağa taşıdıklarını belirtti. Öcal, 'Meydan Bizim' sloganıyla da Türkiye'ye örnek olacak sanat projelerinin hayata geçirileceğini, ayrıca Antalya'da bir sanat fuarının gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi. Özgün baskı eserleri Antalya'da sergilenen sanatçı Emre Senan, yurt içinde ve dışında katıldığı grafik tasarımı, karikatür ve çizgi film yarışmalarında ödüller kazandı. Ayşegül İzer'in eserleri de dünya çapında birçok yayında, sergide, koleksiyonda ve müzelerde yer aldı. Sanatçı yarışmalarda jüri üyelikleri yaptı. 'Yorum Üç' özgün baskı resim Sergisi'nde 30 esere yer verildi. Uzun soluklu sergi 8 Aralık Cuma akşamına kadar açık kalacak.
İstanbul'da yaşayan özgün baskı resim sanatının ustalarının eserleri Antalya'da sergilendi. 'Yorum Üç' adlı sergiye sanatçı ve sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

haberimizvar.net- Sanat danışmanı Himmet Öcal'ın küratörlüğünde özel galeride açılan sergide özgün baskının ünlü ustaları Ayşegül İzer, Emre Senan ve Saim Tekcan'ın rengârenk baskı resim çalışmaları yer aldı. Eser sahiplerinin işlerinin yoğunluklarından dolayı bulunamadığı sergide konuşan sanat danışmanı ve sergi küratörü Himmet Öcal, "'Yorum Üç' adlı sergimiz sezonun son, yeni sezonun da ilk sergisi oldu" dedi. Öcal, farklı illerden Antalya'ya sanat eserleri taşıyıp, Antalyalı sanatçı ve sanatseverlerle buluşturmanın maliyet açısından her geçen gün zorlaştığına değindi.

SANATÇILAR 'ART MEYDAN'DA

Himmet Öcal, aralarında akademisyen sanatçıların da yer aldığı bir grup sanatçının 'Art Meydan' adını verdikleri oluşuma deste verdiklerini, ilk olarak sanat çalıştayı düzenlediklerini, çalıştayı sokağa taşıdıklarını belirtti. Öcal, 'Meydan Bizim' sloganıyla da Türkiye'ye örnek olacak sanat projelerinin hayata geçirileceğini, ayrıca Antalya'da bir sanat fuarının gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Özgün baskı eserleri Antalya'da sergilenen sanatçı Emre Senan, yurt içinde ve dışında katıldığı grafik tasarımı, karikatür ve çizgi film yarışmalarında ödüller kazandı. Ayşegül İzer'in eserleri de dünya çapında birçok yayında, sergide, koleksiyonda ve müzelerde yer aldı. Sanatçı yarışmalarda jüri üyelikleri yaptı.

'Yorum Üç' özgün baskı resim Sergisi'nde 30 esere yer verildi. Uzun soluklu sergi 8 Aralık Cuma akşamına kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.