30 bin doların altını gördü

EKONOMİ 22.06.2021 - 16:39, Güncelleme: 22.06.2021 - 16:39
 

30 bin doların altını gördü

Çin’in kripto madenciliğine yönelik getirdiği yasaklar sonrası Bitcoin 30 bin doların altını gördü.

haberimizvar.net-  Bitcoin’de hafta başından bu yana kayıp yüzde 20’ye yaklaştı. BTC, saat 15:00 itibariyle ocak ayından beri ilk kez 29 bin dolarlı seviyelere kadar düştü. Yıl başından bu yana hala yüzde 12 yukarıda olan Bitcoin, 14 Nisan’da 64 bin 800 doları görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.  Bitcoin’le birlikte başta Ethereum olmak üzere diğer altcoinlerde de önemli fiyat düşüşleri gözlemlendi. ETH, BTC’nin 30 bin altı gördüğü saat diliminde 1750 dolarlı seviyelere kadar çekilmiş durumda. BNB 235, Doge 0,17, Ripple ise 0,53 dolardan işlem görüyor. Çin’de yerel yönetimlere kripto para madenciliğini tamamen engelleme emri verilmesinin ardından madencilerin ekipmanlarını ABD’ye taşımaya başladığı öğrenildi. Mevcut bitcoin madenciliği faaliyetlerinin yarısından fazlası Çin’de bulunuyordu.
Çin’in kripto madenciliğine yönelik getirdiği yasaklar sonrası Bitcoin 30 bin doların altını gördü.

haberimizvar.net-  Bitcoin’de hafta başından bu yana kayıp yüzde 20’ye yaklaştı. BTC, saat 15:00 itibariyle ocak ayından beri ilk kez 29 bin dolarlı seviyelere kadar düştü. Yıl başından bu yana hala yüzde 12 yukarıda olan Bitcoin, 14 Nisan’da 64 bin 800 doları görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. 

Bitcoin’le birlikte başta Ethereum olmak üzere diğer altcoinlerde de önemli fiyat düşüşleri gözlemlendi.

ETH, BTC’nin 30 bin altı gördüğü saat diliminde 1750 dolarlı seviyelere kadar çekilmiş durumda.

BNB 235, Doge 0,17, Ripple ise 0,53 dolardan işlem görüyor.

Çin’de yerel yönetimlere kripto para madenciliğini tamamen engelleme emri verilmesinin ardından madencilerin ekipmanlarını ABD’ye taşımaya başladığı öğrenildi. Mevcut bitcoin madenciliği faaliyetlerinin yarısından fazlası Çin’de bulunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.