'31 Mart akşamı bayram yaşanacak'

SİYASET 11.03.2024 - 10:07, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:07
 

'31 Mart akşamı bayram yaşanacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Abdurrahman Başkan’ın 31 Mart yerel seçimleri için seçim bölgesi Antalya’da seçim kampanyası çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

haberimizvar.net- MHP’li Abdurrahman Başkan “31 Mart akşamı hem Gazipaşa’da hem de Antalya’da büyük bir bayram yaşayacak; Mustafa Aksoy ve Hakan Tütüncü Başkanlarımızın zaferlerini kutlayacağız” dedi.    Gazipaşa’da Cumhur İttifakı MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’un tanıtım programına katılan MHP’li Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi: MUSTAFA AKSOY GAZİPAŞA’YA ÇOK YAKIŞACAK   “Türk milliyetçilerinin en büyüklerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten adını alan Gazipaşalı hemşehrilerim, Mustafa Aksoy Gazipaşa’ya çok yakışacak. Gazipaşa’mız 5 yıldır mahsun. Gazi Paşa’mız da Anıtkabir’de mahzun yatıyor. Gazipaşa’yı Gazi Paşa’ya yakışır bu kentin kıymetini bilen sayın Mustafa Aksoy başkanımıza teslim etmeliyiz. Elbette Antalya’da da sayın Hakan Tütüncü diyoruz. Özellikle ikisi de genç ve Antalya’ya da Gazipaşa’ya da çok yakışacaklar. Mustafa Aksoy’un beceri ve bilgisiyle Gazipaşalıların dertlerine derman olacağına, onların sorunlarını çözeceğine ben buradan kefilim, yanınızdayım. Ben de 5 yıl boyunca her zaman yanınızda olacağım. Gazipaşalıların 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakına sahip çıkacağına inanıyorum. İşte Gazipaşa, işte Antalya ve işte Cumhur İttifakının zaferinin ayak sesleri. Cumhur bizim Türkiye hepimizin diyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Antalya hem Gazipaşa’da hem de Antalya’da büyük bir bayram yaşayacak; Mustafa Aksoy ve Hakan Tütüncü Başkanlarımızın zaferlerini kutlayacağız.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Abdurrahman Başkan’ın 31 Mart yerel seçimleri için seçim bölgesi Antalya’da seçim kampanyası çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

haberimizvar.net- MHP’li Abdurrahman Başkan “31 Mart akşamı hem Gazipaşa’da hem de Antalya’da büyük bir bayram yaşayacak; Mustafa Aksoy ve Hakan Tütüncü Başkanlarımızın zaferlerini kutlayacağız” dedi.   

Gazipaşa’da Cumhur İttifakı MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’un tanıtım programına katılan MHP’li Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

MUSTAFA AKSOY GAZİPAŞA’YA ÇOK YAKIŞACAK  

“Türk milliyetçilerinin en büyüklerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten adını alan Gazipaşalı hemşehrilerim, Mustafa Aksoy Gazipaşa’ya çok yakışacak.

Gazipaşa’mız 5 yıldır mahsun. Gazi Paşa’mız da Anıtkabir’de mahzun yatıyor. Gazipaşa’yı Gazi Paşa’ya yakışır bu kentin kıymetini bilen sayın Mustafa Aksoy başkanımıza teslim etmeliyiz. Elbette Antalya’da da sayın Hakan Tütüncü diyoruz. Özellikle ikisi de genç ve Antalya’ya da Gazipaşa’ya da çok yakışacaklar. Mustafa Aksoy’un beceri ve bilgisiyle Gazipaşalıların dertlerine derman olacağına, onların sorunlarını çözeceğine ben buradan kefilim, yanınızdayım. Ben de 5 yıl boyunca her zaman yanınızda olacağım.

Gazipaşalıların 14 ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta da Cumhur İttifakına sahip çıkacağına inanıyorum. İşte Gazipaşa, işte Antalya ve işte Cumhur İttifakının zaferinin ayak sesleri. Cumhur bizim Türkiye hepimizin diyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Antalya hem Gazipaşa’da hem de Antalya’da büyük bir bayram yaşayacak; Mustafa Aksoy ve Hakan Tütüncü Başkanlarımızın zaferlerini kutlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.