341 kişiye 1 milyon TL ceza

YEREL 31.05.2021 - 12:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 12:42
 

341 kişiye 1 milyon TL ceza

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kurallara uymayan ve ihlal eden 341 kişiye toplam 1 milyon 5 bin 73 TL idari para cezası uygulandığını duyurdu

haberimizvar.net- Sosyal medyadan haftalık olarak ceza uygulanan kişi sayısı ve miktarını paylaşan Vali Ersin Yazıcı, “Evlerinde kalarak ve alınan tedbirlere uyarak vaka sayılarının düşmesine katkı sağlayan tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum" dedi. Antalya Valiliği sosyal medya hesaplarından ise alışverişe giderken koronavirüs tedbirlerine dikkat edilmesi çağrısında bulunuldu. Uyarılarda maskenin mutlaka takılması, alışverişte mümkün olduğunca az zaman geçirilmesi, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi, en az 2 metre mesafe kuralına uyulması ve temassız ödemenin tercih edilmesi istendi.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kurallara uymayan ve ihlal eden 341 kişiye toplam 1 milyon 5 bin 73 TL idari para cezası uygulandığını duyurdu

haberimizvar.net- Sosyal medyadan haftalık olarak ceza uygulanan kişi sayısı ve miktarını paylaşan Vali Ersin Yazıcı, “Evlerinde kalarak ve alınan tedbirlere uyarak vaka sayılarının düşmesine katkı sağlayan tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya Valiliği sosyal medya hesaplarından ise alışverişe giderken koronavirüs tedbirlerine dikkat edilmesi çağrısında bulunuldu. Uyarılarda maskenin mutlaka takılması, alışverişte mümkün olduğunca az zaman geçirilmesi, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi, en az 2 metre mesafe kuralına uyulması ve temassız ödemenin tercih edilmesi istendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.