4 kamu kurumu 268 personel alacak

GÜNDEM 25.08.2021 - 10:21, Güncelleme: 25.08.2021 - 10:21
 

4 kamu kurumu 268 personel alacak

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Şehitkamil Belediyesi çok sayıda personel almak için ilana çıktı.

haberimizvar.net-  İŞTE İLANLAR VE DETAYLARI: Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde istihdam edilmek üzere; aşağıda yer verilen bölüm mezunlarından yazılı ve sözlü giriş sınavı sonucunda 25 Yerüstü Maden Uzmanı ile 25 Maden Haritacılığı Uzmanı pozisyonlarına toplam 50 personel alınacaktır. Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 itfaiye eri alacak ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri. KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır. Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya ve Konya Bölge Birliklerine 43 personel alacak Son başvuru tarihi 3 eylül 2021. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya ve Konya Bölge Birlikleri kooperatif Görevlisi ve ziraat mühendisi alımı yapacaktır. Tarım Kredi Kooperatifleri ilanı detayları için Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 50 zabıta memuru alacak Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 50 zabıta memuru alacak. son başvuru tarihi 1 Ekim 2021. ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; "Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla Zabıta memuru alınacaktır.
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Şehitkamil Belediyesi çok sayıda personel almak için ilana çıktı.

haberimizvar.net- 

İŞTE İLANLAR VE DETAYLARI:

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde istihdam edilmek üzere; aşağıda yer verilen bölüm mezunlarından yazılı ve sözlü giriş sınavı sonucunda 25 Yerüstü Maden Uzmanı ile 25 Maden Haritacılığı Uzmanı pozisyonlarına toplam 50 personel alınacaktır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 itfaiye eri alacak

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri. KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya ve Konya Bölge Birliklerine 43 personel alacak

Son başvuru tarihi 3 eylül 2021.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya ve Konya Bölge Birlikleri kooperatif Görevlisi ve ziraat mühendisi alımı yapacaktır.

Tarım Kredi Kooperatifleri ilanı detayları için

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 50 zabıta memuru alacak

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 50 zabıta memuru alacak. son başvuru tarihi 1 Ekim 2021.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI

Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; "Belediye Zabıta Yönetmeliği" hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla Zabıta memuru alınacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.