4 vekil Büyükşehir’de

YEREL 27.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 27.04.2021 - 11:39
 

4 vekil Büyükşehir’de

CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.  Böcek, ziyaretle ilgili, “CHP Antalya Milletvekillerimizle Antalya’mızı, yatırımlarımızı ve projelerimizi değerlendirdiğimiz faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Ziyaretleri için sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.
CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net-  CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.  Böcek, ziyaretle ilgili, “ CHP Antalya Milletvekillerimizle Antalya’mızı, yatırımlarımızı ve projelerimizi değerlendirdiğimiz faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Ziyaretleri için sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.