40 lirayı geçti!

EKONOMİ 13.09.2023 - 09:54, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:01
 

40 lirayı geçti!

Akaryakıtta günlerdir beklenen zam oranı değişti. Motorin ve benzine bu gece yarısından itibaren yüksek oranda zam yapıldı. Motorin fiyatı ilk kez 40 lirayı geçti. Benzine de 1.5 lira zam yapıldı.

haberimizvar.net- Petrol fiyatlarındaki yükseliş pompaya acı yansıdı. Benzin ve motorine bu gece yarısı büyük oranda zam yapıldı. NTV'nin haberine göre, motorine beklenen 2 lira 3 kuruş zam haberi değişti. Hem motorine gelecek zam arttı hem benzine de zam geleceği duyuruldu. 13 Eylül gecesinden itibaren motorine 2 lira 10 kuruş, benzine ise 1 lira 50 kuruş zam yapıldı. MOTORİN İLK KEZ 40 LİRAYI GEÇTİ 2,1 liralık zamla birlikte motorinin litre fiyatı 40 lirayı geçti. Gece yarısından itibaren motorin İstanbul'da 40 lira 10 kuruşa, Ankara'da 40 lira 64 kuruşa, İzmir'de ise 40 lira 81 kuruşa yükseldi. 40 lira seviyesi için bugüne dek 'kritik eşik', 'psikolojik eşik' tanımlamaları kullanılıyordu. BENZİNE DE ZAM Benzine de bu gece yarısından itibaren 1,5 lira zam yapıldı.
Akaryakıtta günlerdir beklenen zam oranı değişti. Motorin ve benzine bu gece yarısından itibaren yüksek oranda zam yapıldı. Motorin fiyatı ilk kez 40 lirayı geçti. Benzine de 1.5 lira zam yapıldı.

haberimizvar.net- Petrol fiyatlarındaki yükseliş pompaya acı yansıdı. Benzin ve motorine bu gece yarısı büyük oranda zam yapıldı.

NTV'nin haberine göre, motorine beklenen 2 lira 3 kuruş zam haberi değişti. Hem motorine gelecek zam arttı hem benzine de zam geleceği duyuruldu. 13 Eylül gecesinden itibaren motorine 2 lira 10 kuruş, benzine ise 1 lira 50 kuruş zam yapıldı.

MOTORİN İLK KEZ 40 LİRAYI GEÇTİ

2,1 liralık zamla birlikte motorinin litre fiyatı 40 lirayı geçti. Gece yarısından itibaren motorin İstanbul'da 40 lira 10 kuruşa, Ankara'da 40 lira 64 kuruşa, İzmir'de ise 40 lira 81 kuruşa yükseldi.

40 lira seviyesi için bugüne dek 'kritik eşik', 'psikolojik eşik' tanımlamaları kullanılıyordu.

BENZİNE DE ZAM

Benzine de bu gece yarısından itibaren 1,5 lira zam yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.