42 yıllık öğretmenliğini kitaba sığdırdı

GÜNDEM 23.03.2021 - 12:26, Güncelleme: 23.03.2021 - 13:28
 

42 yıllık öğretmenliğini kitaba sığdırdı

Farklı illerde 42 yıl sınıf öğretmenliği yapan emekli öğretmen Nuri Ayaz, tecrübelerini ve anılarını “Ben bir öğretmenim” isimli kitapta kaleme aldı

haberimizvar.net-  Kahramanmaraş, Malatya, Burdur ve Antalya’da toplam 42 yıl öğretmenlik yapan 64 yaşındaki emekli öğretmen Nuri Ayaz, anılarını ve yaşadıklarını kitaplaştırdı. ‘Ben bir öğretmenim’ adını verdiği ilk kitabının baskısını yapan Ayaz, “Öğretmenliğe ilk başladığım yıl eğitmenlerin yaşadıklarını anlatan bir kitap aradım ama bulamadım. Ve daha öğretmenliğimin ilk yılında bu kitabı yazmaya karar verdim” dedi. Kitabında anılarını, tecrübelerini ve öğrencileri ile yaşadığı diyalogları kaleme aldığını belirten Nuri Ayaz, “Kitapta sadece anılarım yok. Eğitim alanında yaşanan sorunlar ve bunlara sunduğum çözüm önerileri de bu kitapta yer alıyor. Yani ülke gerçekleri ve toplumsal olarak yaşadığımız her türlü sıkıntı ve çözümlerini Ben bir öğretmenim kitabında okuyacaksınız” dedi. Ayaz, pandemiden dolayı şuan imza günü yapmadığını ileriki süreçte düşündüğünü söyledi.
Farklı illerde 42 yıl sınıf öğretmenliği yapan emekli öğretmen Nuri Ayaz, tecrübelerini ve anılarını “Ben bir öğretmenim” isimli kitapta kaleme aldı

haberimizvar.net-  Kahramanmaraş, Malatya, Burdur ve Antalya’da toplam 42 yıl öğretmenlik yapan 64 yaşındaki emekli öğretmen Nuri Ayaz, anılarını ve yaşadıklarını kitaplaştırdı. ‘Ben bir öğretmenim’ adını verdiği ilk kitabının baskısını yapan Ayaz, “Öğretmenliğe ilk başladığım yıl eğitmenlerin yaşadıklarını anlatan bir kitap aradım ama bulamadım. Ve daha öğretmenliğimin ilk yılında bu kitabı yazmaya karar verdim” dedi.

Kitabında anılarını, tecrübelerini ve öğrencileri ile yaşadığı diyalogları kaleme aldığını belirten Nuri Ayaz, “Kitapta sadece anılarım yok. Eğitim alanında yaşanan sorunlar ve bunlara sunduğum çözüm önerileri de bu kitapta yer alıyor. Yani ülke gerçekleri ve toplumsal olarak yaşadığımız her türlü sıkıntı ve çözümlerini Ben bir öğretmenim kitabında okuyacaksınız” dedi. Ayaz, pandemiden dolayı şuan imza günü yapmadığını ileriki süreçte düşündüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.