49 lüks otomobile el konuldu

YEREL 07.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:01
 

49 lüks otomobile el konuldu

Usulsüz işlemlerle yurda sokulan ve Ferrari, Porsche, Audi, Mercedes ve Bentley gibi lüks markaların yer aldığı 445 milyon lira değerindeki 49 otomobile el konuldu.

haberimizvar.net- Usulsüz işlemlerle yasa dışı olarak yurda sokulan ve piyasa değeri 445 milyon lira olduğu bildirilen 49 lüks otomobile el konulduğu bildiriliyor. Ticaret Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre operasyonla ele geçirilen lüks otomobiller arasında Mercedes, Ferrari, Bentley, Audi, Porsche gibi lüks markalar da bulunuyor.  Operasyonda yurda ilk giriş aşamasında ve pasaporttan pasaporta devir yapılarak, lüks otomobillerin Türkiye'de kalma sürelerinin usulsüz olarak uzatıldığı belirtiliyor.
Usulsüz işlemlerle yurda sokulan ve Ferrari, Porsche, Audi, Mercedes ve Bentley gibi lüks markaların yer aldığı 445 milyon lira değerindeki 49 otomobile el konuldu.

haberimizvar.net- Usulsüz işlemlerle yasa dışı olarak yurda sokulan ve piyasa değeri 445 milyon lira olduğu bildirilen 49 lüks otomobile el konulduğu bildiriliyor.

Ticaret Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre operasyonla ele geçirilen lüks otomobiller arasında Mercedes, Ferrari, Bentley, Audi, Porsche gibi lüks markalar da bulunuyor.  Operasyonda yurda ilk giriş aşamasında ve pasaporttan pasaporta devir yapılarak, lüks otomobillerin Türkiye'de kalma sürelerinin usulsüz olarak uzatıldığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.