5 bakan yardımcısı 'çift maaşlı' çıktı

GÜNDEM 01.04.2022 - 14:43, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:43
 

5 bakan yardımcısı 'çift maaşlı' çıktı

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, AKP'li 5 bakan yardımcısının Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-  İnternet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında yaptığı zammı iki ay ertelemesiyle dikkat çeken Türk Telekom, şimdi de yönetim kurulundaki bakan yardımcılarının çift maaşlarıyla gündemde. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda üç, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda ise iki bakan yardımcısının çift maaşlı olduğunu ortaya çıkardı. AKP'li beş bakan yardımcısı da Türk Telekom Yönetim Kurulu'nda yer alıyor.  Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Yavuzyılmaz, belge ve bakan yardımcılarının fotoğraflarını da yer verdi. CHP'li Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yardımcıları Selim Dursun, Ömer Fatih Sayan, Enver İskurt ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yardımcıları Mahmut Gürcan ve Cengiz Yavilioğlu’nun çift maaş aldıklarını söyledi.  5 bakan yardımcısının aynı zamanda Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda görev aldıklarını kaydeden Yavuzyılmaz, her birinin her ay toplam 80 bin 155 lira maaş aldığını belirtti.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, AKP'li 5 bakan yardımcısının Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-  İnternet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında yaptığı zammı iki ay ertelemesiyle dikkat çeken Türk Telekom, şimdi de yönetim kurulundaki bakan yardımcılarının çift maaşlarıyla gündemde. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda üç, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda ise iki bakan yardımcısının çift maaşlı olduğunu ortaya çıkardı. AKP'li beş bakan yardımcısı da Türk Telekom Yönetim Kurulu'nda yer alıyor.

 Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Yavuzyılmaz, belge ve bakan yardımcılarının fotoğraflarını da yer verdi. CHP'li Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yardımcıları Selim Dursun, Ömer Fatih Sayan, Enver İskurt ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yardımcıları Mahmut Gürcan ve Cengiz Yavilioğlu’nun çift maaş aldıklarını söyledi.

 5 bakan yardımcısının aynı zamanda Türk Telekom Yönetim Kurulu’nda görev aldıklarını kaydeden Yavuzyılmaz, her birinin her ay toplam 80 bin 155 lira maaş aldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.