5 Rus uçağından 2’si arızalı

GÜNDEM 15.08.2021 - 14:40, Güncelleme: 15.08.2021 - 15:20
 

5 Rus uçağından 2’si arızalı

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınında düşen uçakta 8 personel hayatını yitirdi. Rus uçaklarının arızalı olduğunu ve 2’sinin Antalya Havalimanı’nda bekletildiğini daha önce haberimizvar.net gündeme getirmişti.

HABERİMİZVAR – Kahramanmaraş’ta yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangına müdahale eden ve Rusya’dan kiralanan Beriev-200 tipi uçak düştü. Rusya Savunma Bakanlığı, 5’i Rus 3’ü Türk toplam 8 personelin öldüğünü duyurdu. Rusya’nın gönderdiği uçakların bozuk çıktığını ‘haberimizvar.net’ olarak 3 Temmuz tarihinde duyurmuştuk. ANTALYA’DA BEKLETİLİYORLARDI Başta Manavgat olmak üzeri Akdeniz bölgesindeki yangınların söndürülmesinde kullanılmak üzere Rusya’nın gönderdiği 5 uçaktan 2’sinin Antalya Havalimanı’nda bekletildiği belirtilmişti. Ayrıca 5 uçaktan 1’inin denizden su alamadığı için havalimanındaki şebekeden su aldığı da iddialar arasında yer aldı. 50 dakika havada kalan Rus uçağının toplamda 1 saat 50 dakika sürede tek boşaltım yaptığı, bunun da yangının söndürülmesine fayda sağlamadığı gelen bilgiler arasında. https://www.haberimizvar.net/rusyanin-gonderdigi-ucaklar-bozuk-cikti-26344-haberi
Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınında düşen uçakta 8 personel hayatını yitirdi. Rus uçaklarının arızalı olduğunu ve 2’sinin Antalya Havalimanı’nda bekletildiğini daha önce haberimizvar.net gündeme getirmişti.

HABERİMİZVAR – Kahramanmaraş’ta yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangına müdahale eden ve Rusya’dan kiralanan Beriev-200 tipi uçak düştü. Rusya Savunma Bakanlığı, 5’i Rus 3’ü Türk toplam 8 personelin öldüğünü duyurdu. Rusya’nın gönderdiği uçakların bozuk çıktığını ‘haberimizvar.net’ olarak 3 Temmuz tarihinde duyurmuştuk.

ANTALYA’DA BEKLETİLİYORLARDI

Başta Manavgat olmak üzeri Akdeniz bölgesindeki yangınların söndürülmesinde kullanılmak üzere Rusya’nın gönderdiği 5 uçaktan 2’sinin Antalya Havalimanı’nda bekletildiği belirtilmişti. Ayrıca 5 uçaktan 1’inin denizden su alamadığı için havalimanındaki şebekeden su aldığı da iddialar arasında yer aldı. 50 dakika havada kalan Rus uçağının toplamda 1 saat 50 dakika sürede tek boşaltım yaptığı, bunun da yangının söndürülmesine fayda sağlamadığı gelen bilgiler arasında.

https://www.haberimizvar.net/rusyanin-gonderdigi-ucaklar-bozuk-cikti-26344-haberi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.