5 sağlık çalışanı daha korona nedeniyle vefat etti

SAĞLIK 04.01.2021 - 10:22, Güncelleme: 04.01.2021 - 10:22
 

5 sağlık çalışanı daha korona nedeniyle vefat etti

Korona virüsü nedeniyle 5 sağlık çalışanı daha vefat etti. Salgının başından beri vefat eden sağlık çalışanlarının sayısı 326'ya çıktı.

haberimizvar.net-  Türk Tabipleri Birliği (TTB), korona virüsü nedeniyle dün 2 eczacı, 1 sağlık memuru, 1 iş yeri doktoru ve 1 onkoloji uzmanı olmak üzere 5 sağlık çalışanının daha vefat ettiğini duyurdu. TTB vefat edenlerin ismini, Gaziantep'te çalışan eczacı Mehmet Çinpolat, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çalışan eczacı Halit Usluel, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan sağlık memuru Oğuzhan Özkan ve İzmir'de özel bir hastanede görev yapan tıbbi onkoloji uzmanı Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz ve Mersin'de işyeri hekimliği yapan genel cerrahi uzmanı Dr. Doğan Yıldırım olarak açıkladı. TTB'den sağlık camiasına ve sağlık emekçilerinin ailelerine başsağlığı dilendi.     Korona virüsü pandemisinde Türkiye'de vefat eden sağlık çalışanlarının sayısı 326'a yükselmiş oldu. (HABER MERKEZİ)
Korona virüsü nedeniyle 5 sağlık çalışanı daha vefat etti. Salgının başından beri vefat eden sağlık çalışanlarının sayısı 326'ya çıktı.

haberimizvar.net-  Türk Tabipleri Birliği (TTB), korona virüsü nedeniyle dün 2 eczacı, 1 sağlık memuru, 1 iş yeri doktoru ve 1 onkoloji uzmanı olmak üzere 5 sağlık çalışanının daha vefat ettiğini duyurdu.

TTB vefat edenlerin ismini, Gaziantep'te çalışan eczacı Mehmet Çinpolat, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çalışan eczacı Halit Usluel, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan sağlık memuru Oğuzhan Özkan ve İzmir'de özel bir hastanede görev yapan tıbbi onkoloji uzmanı Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz ve Mersin'de işyeri hekimliği yapan genel cerrahi uzmanı Dr. Doğan Yıldırım olarak açıkladı.

TTB'den sağlık camiasına ve sağlık emekçilerinin ailelerine başsağlığı dilendi.

 

 

Korona virüsü pandemisinde Türkiye'de vefat eden sağlık çalışanlarının sayısı 326'a yükselmiş oldu. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.