5 yıldızlı otelde maske üretimi

SAĞLIK 17.04.2020 - 17:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

5 yıldızlı otelde maske üretimi

Antalya'da, koronavirüs nedeniyle faaliyetine ara verilen beş yıldızlı otelin terzi atölyesinde, steril maske üretimine başlandı.

Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı 3 oteli bünyesinde barındıran Emir Hotels'in terzi atölyesinde, koronavirüs salgını sonrasında steril maske üretimine başlandı. Bugüne kadar yaklaşık 5 bin steril maske üretilerek, Manavgat Devlet Hastanesi ve ilçe kaymakamlığına teslim edildi. Steril maske üretiminin salgın sona erinceye kadar devam edeceği belirtildi. OTEL KAPALI İcra Kurulu Başkanı Emir Demirci, salgının başlamasının ardından ilk defa otellerini kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi. 12 ay açık olan 3 otelde toplam bin personel çalıştığını belirten Emir Demirci, bu personelin üniforma dikimini kendi bünyelerinde bulunan terzi atölyesinde yaptıklarını anlattı. Covid-19 vakalarının Türkiye'de tespit edildiğinin açıklanmasının ve ülke genelinde salgınla mücadele başlatılmasının ardından kendilerinin de bu mücadeleye katkı yapmak istediklerini söyleyen Demirci, “Bu düşünceyle maske dikiminde devletimize, halkımıza yardımcı olabiliriz. Bu konuyla ilgili gerekli mercilerle iletişime geçerek çalışmaya başladık" dedi. TERZİ ATÖLYESİNDE Otel bünyesinde terzi atölyesi olması nedeniyle Antalya Valiliği'ne başvurduklarını ve yardımcı olmak istediklerini aktardıklarını anlatan Emir Demirci, “Başvurunun ardından terzi atölyemizi steril maske üretim atölyesine çevirdik. Manavgat Devlet Hastanesi'nin ve diğer kurumların maske ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz" diye konuştu. HABER MERKEZİ
Antalya'da, koronavirüs nedeniyle faaliyetine ara verilen beş yıldızlı otelin terzi atölyesinde, steril maske üretimine başlandı.

Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı 3 oteli bünyesinde barındıran Emir Hotels'in terzi atölyesinde, koronavirüs salgını sonrasında steril maske üretimine başlandı. Bugüne kadar yaklaşık 5 bin steril maske üretilerek, Manavgat Devlet Hastanesi ve ilçe kaymakamlığına teslim edildi. Steril maske üretiminin salgın sona erinceye kadar devam edeceği belirtildi.

OTEL KAPALI

İcra Kurulu Başkanı Emir Demirci, salgının başlamasının ardından ilk defa otellerini kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi. 12 ay açık olan 3 otelde toplam bin personel çalıştığını belirten Emir Demirci, bu personelin üniforma dikimini kendi bünyelerinde bulunan terzi atölyesinde yaptıklarını anlattı. Covid-19 vakalarının Türkiye'de tespit edildiğinin açıklanmasının ve ülke genelinde salgınla mücadele başlatılmasının ardından kendilerinin de bu mücadeleye katkı yapmak istediklerini söyleyen Demirci, “Bu düşünceyle maske dikiminde devletimize, halkımıza yardımcı olabiliriz. Bu konuyla ilgili gerekli mercilerle iletişime geçerek çalışmaya başladık" dedi.

TERZİ ATÖLYESİNDE

Otel bünyesinde terzi atölyesi olması nedeniyle Antalya Valiliği'ne başvurduklarını ve yardımcı olmak istediklerini aktardıklarını anlatan Emir Demirci, “Başvurunun ardından terzi atölyemizi steril maske üretim atölyesine çevirdik. Manavgat Devlet Hastanesi'nin ve diğer kurumların maske ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz" diye konuştu. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.