500 büyük içinde 7 Antalyalı

YEREL 27.09.2023 - 14:22, Güncelleme: 27.09.2023 - 15:14
 

500 büyük içinde 7 Antalyalı

İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu'nda 7 Antalya firması yer aldı. Antalya'da sanayinin gelişmesine katkı veren CW Enerji, Ankutsan, Yörükoğlu, As Çimento, Namet, Öztiryakiler ve merkezi İstanbul'da olmasına rağmen Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren İĞSAŞ'ın 500 büyük firma içine girmesi sevinç yarattı.

haberimizvar.net- İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşunu açıkladı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “ATSO üyelerimizi tebrik ediyor, Antalya'nın ekonomik gücünü vurgulayan bu başarıları kutluyorum. Bölgemizin sanayi gelişimine katkı koyan çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.  İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak yayınlanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Yılı Raporu açıklandı. CW Enerji Mühendislik Tic. ve San. AŞ, Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş., Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. A.Ş. ile ATSO’ya Antalya Serbest Bölge Şubesi olarak kaydı bulunan As Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan Antalya firmaları oldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Antalya'nın ekonomik gücünü vurgulayan bu başarıları kutluyorum. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olan CW Enerji, Ankutsan, Yörükoğlu ve As Çimento firmalarını tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda daha fazla Antalya firmasının bu prestijli listeye girmesini diliyorum” diye konuştu.  İLK KUTLAMA BAŞKAN BAHAR’DAN 2021 yılı verilerine göre hazırlanan raporda Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan CW Enerji firmasının, 2022 yılında gösterdiği üstün başarı, İSO 500 listesine aynı oranda yansıdı. Geçen yıla oranla 415 basamak birden yükselen CW Enerji, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinin, 227’nci sırasına yerleşti. Listenin 288’nci sırasında yer alan Ankutsan firmasını, Antalya'nın bir diğer önemli markası olan, Yörükoğlu takip etti. Geçen yıla oranla, 55 basamak birden yükselen Yörükoğlu firması, listenin 367’nci sırasında yer aldı. Antalya'nın bir sanayi kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken ATSO ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Elde edilen bu başarının mimarı sanayicilerimiz ve çalışanlarımızdır. Tüm sanayicilerimizi, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi. 7 FİRMA LİSTEYE GİRDİ Merkezi Antalya dışında olup, üretim faaliyetlerini Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde sürdüren İGSAŞ-İstanbul Gübre Sanayii AŞ, Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Öztiryakiler Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. ile birlikte Antalya’dan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesindeki toplam firma sayısı altıya yükseldi. ATSO’ya Antalya Serbest Bölge Şubesi olarak kaydı bulunan ve listenin 311’inci sırasında yer alan As Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birlikte, Batı Akdeniz Bölgesinden yedi firma İSO 500 listesine girmiş oldu.
İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu'nda 7 Antalya firması yer aldı. Antalya'da sanayinin gelişmesine katkı veren CW Enerji, Ankutsan, Yörükoğlu, As Çimento, Namet, Öztiryakiler ve merkezi İstanbul'da olmasına rağmen Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren İĞSAŞ'ın 500 büyük firma içine girmesi sevinç yarattı.

haberimizvar.net- İstanbul Sanayi Odası, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşunu açıkladı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “ATSO üyelerimizi tebrik ediyor, Antalya'nın ekonomik gücünü vurgulayan bu başarıları kutluyorum. Bölgemizin sanayi gelişimine katkı koyan çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak yayınlanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Yılı Raporu açıklandı. CW Enerji Mühendislik Tic. ve San. AŞ, Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş., Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San. Tic. A.Ş. ile ATSO’ya Antalya Serbest Bölge Şubesi olarak kaydı bulunan As Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan Antalya firmaları oldu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Antalya'nın ekonomik gücünü vurgulayan bu başarıları kutluyorum. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olan CW Enerji, Ankutsan, Yörükoğlu ve As Çimento firmalarını tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda daha fazla Antalya firmasının bu prestijli listeye girmesini diliyorum” diye konuştu. 

İLK KUTLAMA BAŞKAN BAHAR’DAN
2021 yılı verilerine göre hazırlanan raporda Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan CW Enerji firmasının, 2022 yılında gösterdiği üstün başarı, İSO 500 listesine aynı oranda yansıdı. Geçen yıla oranla 415 basamak birden yükselen CW Enerji, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinin, 227’nci sırasına yerleşti. Listenin 288’nci sırasında yer alan Ankutsan firmasını, Antalya'nın bir diğer önemli markası olan, Yörükoğlu takip etti. Geçen yıla oranla, 55 basamak birden yükselen Yörükoğlu firması, listenin 367’nci sırasında yer aldı. Antalya'nın bir sanayi kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken ATSO ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Elde edilen bu başarının mimarı sanayicilerimiz ve çalışanlarımızdır. Tüm sanayicilerimizi, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

7 FİRMA LİSTEYE GİRDİ
Merkezi Antalya dışında olup, üretim faaliyetlerini Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde sürdüren İGSAŞ-İstanbul Gübre Sanayii AŞ, Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Öztiryakiler Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. ile birlikte Antalya’dan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesindeki toplam firma sayısı altıya yükseldi. ATSO’ya Antalya Serbest Bölge Şubesi olarak kaydı bulunan ve listenin 311’inci sırasında yer alan As Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birlikte, Batı Akdeniz Bölgesinden yedi firma İSO 500 listesine girmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.