55 mahalleye 55 kreş olacak

SİYASET 18.12.2023 - 17:54, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:54
 

55 mahalleye 55 kreş olacak

CHP Muratpaşa Belediye başkan aday adayı eski Milletvekili Devrim Kök, Muratpaşa'da her mahalleye eşit hizmet gideceğini belirterek, "55 mahallede 55 kreş olacak dedi. Kök, " İlk fırsatta çözümlenmesi gereken sorun Kırcami" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa belediye başkan aday adayı Devrim Kök, göreve geldiklerinde ilk yapacakları işin Kırcami sorununu çözmek olacağını söyledi. Kök: "Kırcami'de halkla toplanıp, onların istediği şekilde planlayacağız. Kimsenin hakkının yenmesine izin vermeyeceğiz. Size bunun sözünü size veriyorum" diye konuştu. Kök, daha sonra şunları söyledi: "Antalya gibi bir kentin göbeğinde biri öldürülse kimsenin haberi olmaz. Karanlık garabet bir şey. Bizim yüz karamız. İlk fırsatta çözmemiz gereken şeylerden biri. Milletin parasını kılı kırk yararak öncelikleri göz önüne alarak harcayacağız. Mesela 55 mahallede kreş yoksa, yaşlı evi yoksa, çocuklar üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamadığı için bunalımdaysa, anne baba sıkıntıdaysa, sosyal devlet anlayışı ile 3-5 milyonu konserlere vermeyi reddediyorum. Öyle bir ekiple çalışıyoruz ki adaylıklar netleştikten sonra sizinle projelerimizi paylaşacağız. Ama şunu unutmayın 55 mahallede 55 kreş olacak. Bütün mahallelere eşit hizmet gidecek. Bir yurt dışı seyahatinde gördüm sosyal belediyecilik anlamında bunu çok önemsiyorum. Bir çocuk esirgeme binasının kapısı ile huzur evinin kapısı aynı avluya çıkıyor. Akşamları çocuklarla yaşlılar bir arada yemek yiyor. Biz sosyal belediyeciliği Muratpaşa'ya, Antalya'ya yakışacak anlayışla yapacağız. Bunun için her türlü hazırlığımızı yaptık. :Bize görev verilirse en iyi hizmeti yapacağımıza söz veriyorum"
CHP Muratpaşa Belediye başkan aday adayı eski Milletvekili Devrim Kök, Muratpaşa'da her mahalleye eşit hizmet gideceğini belirterek, "55 mahallede 55 kreş olacak dedi. Kök, " İlk fırsatta çözümlenmesi gereken sorun Kırcami" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa belediye başkan aday adayı Devrim Kök, göreve geldiklerinde ilk yapacakları işin Kırcami sorununu çözmek olacağını söyledi.

Kök: "Kırcami'de halkla toplanıp, onların istediği şekilde planlayacağız. Kimsenin hakkının yenmesine izin vermeyeceğiz. Size bunun sözünü size veriyorum" diye konuştu. Kök, daha sonra şunları söyledi: "Antalya gibi bir kentin göbeğinde biri öldürülse kimsenin haberi olmaz. Karanlık garabet bir şey. Bizim yüz karamız. İlk fırsatta çözmemiz gereken şeylerden biri. Milletin parasını kılı kırk yararak öncelikleri göz önüne alarak harcayacağız. Mesela 55 mahallede kreş yoksa, yaşlı evi yoksa, çocuklar üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamadığı için bunalımdaysa, anne baba sıkıntıdaysa, sosyal devlet anlayışı ile 3-5 milyonu konserlere vermeyi reddediyorum.

Öyle bir ekiple çalışıyoruz ki adaylıklar netleştikten sonra sizinle projelerimizi paylaşacağız. Ama şunu unutmayın 55 mahallede 55 kreş olacak. Bütün mahallelere eşit hizmet gidecek. Bir yurt dışı seyahatinde gördüm sosyal belediyecilik anlamında bunu çok önemsiyorum. Bir çocuk esirgeme binasının kapısı ile huzur evinin kapısı aynı avluya çıkıyor. Akşamları çocuklarla yaşlılar bir arada yemek yiyor. Biz sosyal belediyeciliği Muratpaşa'ya, Antalya'ya yakışacak anlayışla yapacağız. Bunun için her türlü hazırlığımızı yaptık. :Bize görev verilirse en iyi hizmeti yapacağımıza söz veriyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.