56 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.03.2024 - 13:18, Güncelleme: 16.03.2024 - 13:18
 

56 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

Antalya'da jandarma ekipleri, 45 suç kaydı bulunan, 14 ayrı suçtan aranan ve hakkında 56 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.K.'yi yakaladı.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı'nca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ile Asayiş Şube JASAT Timleri tarafından ortak operasyon yapıldı. Kepez ilçesinde, 45 ayrı suç kaydı bulunan, 14 ayrı suçtan aranan ve hakkında 56 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.K. bir villaya düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusu süren U.K. ardından adliyeye sevk edilecek.
Antalya'da jandarma ekipleri, 45 suç kaydı bulunan, 14 ayrı suçtan aranan ve hakkında 56 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.K.'yi yakaladı.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı'nca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ile Asayiş Şube JASAT Timleri tarafından ortak operasyon yapıldı. Kepez ilçesinde, 45 ayrı suç kaydı bulunan, 14 ayrı suçtan aranan ve hakkında 56 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan U.K. bir villaya düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Sorgusu süren U.K. ardından adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.