6 Fen/A sınıfı, 52 yıl sonra buluştu

YAŞAM 15.03.2022 - 14:09, Güncelleme: 15.03.2022 - 14:09
 

6 Fen/A sınıfı, 52 yıl sonra buluştu

Antalya Lisesi'nden 1970 yılında mezun olan bir grup öğrenci, 52 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Buluşmada duygulu anlar yaşandı.

haberimizvar.net- Kentin ilk lisesi olan okuldan 1970 yılında 6 Fen A sınıfının başkanı, olan ziraat mühendisi Selahattin Ercan, 2 yıl önce sınıf arkadaşlarını bulmaya karar verdi. Selahattin Ercan, önce sosyal medya üzerinden aylar süren araştırma yaptı, sınıf arkadaşlarından bir çoğuna ulaşmayı başardı. Ercan, aynı yıl mezun olan diğer sınıflardaki arkadaşları ile de iletişime geçti. ANILAR YAD EDİLDİ  Bir çoğu doktor, eczacı, inşaat, elektrik, ziraat mühendisi ve mimar olan ve Antalya, Bodrum ve Almanya'da yaşayan 1970 mezunları, buluşmaya karar verdi. 1970 mezunları, Ziraat Mühendisi Selahattin Ercan'ın organizasyonu, Antalya Lisesi mezunlarından ve Almanya'da yaşayan Hüseyin Yılmaz'ın da ev sahipliğinde bir araya geldi. 52 yıl sonra birbirlerine sarılarak hasret gideren mezunlar, unutamadıkları öğrencilik anılarını sıcak çaylarını yudumlayarak bir birlerine anlattı. Hayatta olmayan okulun yöneticileri, öğretmenleri de rahmetle anıldı. SIK SIK BULUŞMA SÖZÜ VERDİLER Lise arkadaşları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşayan Ziraat Mühendisi Selahattin Ercan, "Antalya Lisesi'nden mezun olup üniversite sınavlarına girdik, birçok arkadaşlarımız farklı şehirlerde, üniversitelerde okudu. Farklı meslek dallarında hayata atıldı. Bu yüzden birbirimizle iletişim kuramadık. 52 yıl sonra da olsa 23 arkadaşımızla bir araya gelmenin heyecanını dün gibi yaşadık. Bundan böyle sık, sık bir araya geleceğiz" dedi. 
Antalya Lisesi'nden 1970 yılında mezun olan bir grup öğrenci, 52 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Buluşmada duygulu anlar yaşandı.

haberimizvar.net- Kentin ilk lisesi olan okuldan 1970 yılında 6 Fen A sınıfının başkanı, olan ziraat mühendisi Selahattin Ercan, 2 yıl önce sınıf arkadaşlarını bulmaya karar verdi. Selahattin Ercan, önce sosyal medya üzerinden aylar süren araştırma yaptı, sınıf arkadaşlarından bir çoğuna ulaşmayı başardı. Ercan, aynı yıl mezun olan diğer sınıflardaki arkadaşları ile de iletişime geçti.

ANILAR YAD EDİLDİ

 Bir çoğu doktor, eczacı, inşaat, elektrik, ziraat mühendisi ve mimar olan ve Antalya, Bodrum ve Almanya'da yaşayan 1970 mezunları, buluşmaya karar verdi. 1970 mezunları, Ziraat Mühendisi Selahattin Ercan'ın organizasyonu, Antalya Lisesi mezunlarından ve Almanya'da yaşayan Hüseyin Yılmaz'ın da ev sahipliğinde bir araya geldi. 52 yıl sonra birbirlerine sarılarak hasret gideren mezunlar, unutamadıkları öğrencilik anılarını sıcak çaylarını yudumlayarak bir birlerine anlattı. Hayatta olmayan okulun yöneticileri, öğretmenleri de rahmetle anıldı.

SIK SIK BULUŞMA SÖZÜ VERDİLER

Lise arkadaşları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşayan Ziraat Mühendisi Selahattin Ercan, "Antalya Lisesi'nden mezun olup üniversite sınavlarına girdik, birçok arkadaşlarımız farklı şehirlerde, üniversitelerde okudu. Farklı meslek dallarında hayata atıldı. Bu yüzden birbirimizle iletişim kuramadık. 52 yıl sonra da olsa 23 arkadaşımızla bir araya gelmenin heyecanını dün gibi yaşadık. Bundan böyle sık, sık bir araya geleceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.