6 Şubat felaketinde hayatını kaybedenler karanfille anılacak

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:47
 

6 Şubat felaketinde hayatını kaybedenler karanfille anılacak

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler kırmızı karanfillerle anılacak.

haberimizvar.net- Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği, depremzedeleri depremin birinci yıl dönümünde karanfillerle anacak. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden 55 bin 537 kişinin anısına 100 bin kırmızı karanfil dağıtılacak. Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği, Hatay İli Çiçekçiler Derneği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde anma törenlerini yapılacağı yerlerde ve mezarlıklarda deprem şehitlerinin anısına çiçek dağıtacak. ANTALYA’NIN ÇİÇEKLERİYLE ANILACAKLAR Hatay İli Çiçekçiler Derneği Başkanı Bülent Çıldır, 6 Şubat deprem felaketinin birinci yılında deprem şehitlerinin kırmızı karanfillerle anılacağını kaydetti. Antalyalı çiçek üreticilerinin yetiştirdiği karanfillerin Hatay’a gönderildiğini kaydeden Çıldır, “Antalya’dan gelen 100 bin kırmızı karanfili derneğimiz organizasyonuyla başta mezarlıklar olmak üzere, anma programlarının yapılacağı yerlere ulaştıracağız. Depremde hayatını kaybeden canlarımızı kırmızı karanfillerle anacağız” dedi. Bülent Çıldır, Antalyalı çiçek üreticilerinin depremin ilk gününden bu yana maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu söylerken, “Depremin yıl dönümü anmalarında bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler kırmızı karanfillerle anılacak.

haberimizvar.net- Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği, depremzedeleri depremin birinci yıl dönümünde karanfillerle anacak. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden 55 bin 537 kişinin anısına 100 bin kırmızı karanfil dağıtılacak. Antalya Süs Bitkileri İhracatçılar Derneği, Hatay İli Çiçekçiler Derneği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde anma törenlerini yapılacağı yerlerde ve mezarlıklarda deprem şehitlerinin anısına çiçek dağıtacak.

ANTALYA’NIN ÇİÇEKLERİYLE ANILACAKLAR

Hatay İli Çiçekçiler Derneği Başkanı Bülent Çıldır, 6 Şubat deprem felaketinin birinci yılında deprem şehitlerinin kırmızı karanfillerle anılacağını kaydetti. Antalyalı çiçek üreticilerinin yetiştirdiği karanfillerin Hatay’a gönderildiğini kaydeden Çıldır, “Antalya’dan gelen 100 bin kırmızı karanfili derneğimiz organizasyonuyla başta mezarlıklar olmak üzere, anma programlarının yapılacağı yerlere ulaştıracağız. Depremde hayatını kaybeden canlarımızı kırmızı karanfillerle anacağız” dedi. Bülent Çıldır, Antalyalı çiçek üreticilerinin depremin ilk gününden bu yana maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu söylerken, “Depremin yıl dönümü anmalarında bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.