6 suç kapsam dışı sayılacak!

GÜNDEM 30.03.2020 - 17:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

6 suç kapsam dışı sayılacak!

TBMM’ye sunulacak olan infaz düzenlemesi ile ilgili taslakta, uyuşturucu, cinsel suçlar gibi 6 suçta yapılması planlanan indirim taslaktan çıkarılacak

haberimizvar.net-AKP’nin yeniden gündeme aldığı infaz yasası ile ilgili TBMM’deki trafik geçtiğimiz hafta hızlanmıştı. Önce MHP ile görüşen AKP’nin  ardından, CHP, İYİ Parti ve HDP ile de bir araya geldi. Meclis’te temsil edilen siyasi partilerin görüşünü alan AKP, düzenlediği taslağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu. TASLAK REVİZE EDİLECEK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cezaevlerinin durumunu ve yeni infaz düzenlemesiyle ilgili çalışmaları Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve parti kurmaylarıyla birlikte masaya yatırdı. Bu kapsamda AKP’nin taslak üzerinde yeni bir çalışma yapacağı öğrenildi. 6 SUÇ KAPSAM DIŞI Uyuşturucu, cinsel suçlar gibi 6 suçta yapılması planlanan indirim taslaktan çıkarılacak. Uyuşturucu suçlarında bu işin ticaretini yapanları kapsam dışı tutacak şekilde bazı cezaların infazında indirim planlanıyor. SON ŞEKLİ VERİLECEK AKP, bu hafta muhalefet partileriyle yeniden bir araya gelecek. Partilerle yapılacak görüşmenin ardından infaz yasası taslağına son şekli verilecek. AKP’nin bu hafta içerisinde taslağı TBMM’ye sunması bekleniyor.   
TBMM’ye sunulacak olan infaz düzenlemesi ile ilgili taslakta, uyuşturucu, cinsel suçlar gibi 6 suçta yapılması planlanan indirim taslaktan çıkarılacak

haberimizvar.net-AKP’nin yeniden gündeme aldığı infaz yasası ile ilgili TBMM’deki trafik geçtiğimiz hafta hızlanmıştı. Önce MHP ile görüşen AKP’nin  ardından, CHP, İYİ Parti ve HDP ile de bir araya geldi. Meclis’te temsil edilen siyasi partilerin görüşünü alan AKP, düzenlediği taslağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu.

TASLAK REVİZE EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cezaevlerinin durumunu ve yeni infaz düzenlemesiyle ilgili çalışmaları Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve parti kurmaylarıyla birlikte masaya yatırdı. Bu kapsamda AKP’nin taslak üzerinde yeni bir çalışma yapacağı öğrenildi.

6 SUÇ KAPSAM DIŞI

Uyuşturucu, cinsel suçlar gibi 6 suçta yapılması planlanan indirim taslaktan çıkarılacak. Uyuşturucu suçlarında bu işin ticaretini yapanları kapsam dışı tutacak şekilde bazı cezaların infazında indirim planlanıyor.

SON ŞEKLİ VERİLECEK

AKP, bu hafta muhalefet partileriyle yeniden bir araya gelecek. Partilerle yapılacak görüşmenin ardından infaz yasası taslağına son şekli verilecek. AKP’nin bu hafta içerisinde taslağı TBMM’ye sunması bekleniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.