6 ülkeden 36 öğrenci Antalya'da

YEREL 16.10.2023 - 13:08, Güncelleme: 16.10.2023 - 13:08
 

6 ülkeden 36 öğrenci Antalya'da

Erasmus programı kapsamında Antalya’ya gelen 36 öğrenci Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

haberimizvar.net- "Every Drop Matters!" adlı Erasmus+ Gençlik Değişimi projesi kapsamında, İtalya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Polonya'dan gelen 36 öğrenci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti.  Gençler, su kıtlığı üzerine yapılan çalışmaları incelemek üzere çeşitli ülkeleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyerek hem gezi hem de öğrenme fırsatı buluyor. 6 ülkeden gelen 36 öğrenci Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Öğrenciler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Lokman Atasoy öğrenci gençlere Antalya’da yapılan çevre çalışmalarını anlattı.  
Erasmus programı kapsamında Antalya’ya gelen 36 öğrenci Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

haberimizvar.net- "Every Drop Matters!" adlı Erasmus+ Gençlik Değişimi projesi kapsamında, İtalya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Polonya'dan gelen 36 öğrenci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti.  Gençler, su kıtlığı üzerine yapılan çalışmaları incelemek üzere çeşitli ülkeleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyerek hem gezi hem de öğrenme fırsatı buluyor.

6 ülkeden gelen 36 öğrenci Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Öğrenciler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Lokman Atasoy öğrenci gençlere Antalya’da yapılan çevre çalışmalarını anlattı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.