60 yaş üzerine aşı programı başladı

SAĞLIK 28.03.2021 - 11:24, Güncelleme: 28.03.2021 - 11:24
 

60 yaş üzerine aşı programı başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 60 yaş üzeri yurttaşların eşleriyle birlikte koronavirüs aşısı olmak için randevu almaya başlayabileceklerini duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni yaş grubuna geçildiğini ilan etti. Koca, "Aşı programında yeni gruba geçiyoruz. Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler. Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi," dedi.   AŞILAMAYA DAHİL EDİLEN RİSK GRUPLARI Koca, "Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aşı olmak için sisteme tanımlandı. En kısa sürede en çok riskli vatandaşımızı korumak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 60 yaş üzeri yurttaşların eşleriyle birlikte koronavirüs aşısı olmak için randevu almaya başlayabileceklerini duyurdu.

haberimizvar.net-  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni yaş grubuna geçildiğini ilan etti.

Koca, " Aşı programında yeni gruba geçiyoruz. Aşısı sisteme tanımlanmış olan vatandaşlarımız 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabilecekler. Ayrıca bazı risk grupları da programa dahil edildi," dedi.

 

AŞILAMAYA DAHİL EDİLEN RİSK GRUPLARI

Koca, "Risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar öncelikli aşı olmak için sisteme tanımlandı. En kısa sürede en çok riskli vatandaşımızı korumak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.