62 kilo eroin yakalandı

ASAYİŞ 24.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 24.09.2023 - 13:30
 

62 kilo eroin yakalandı

Antalya'da polisin rezidanstaki bir daireye düzenlediği operasyonda 62 kilo 430 gram eroin ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.H. ve A.T.'nin şehir dışından kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirip, piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 şüpheliyi teknik ve fiziki takibe aldı. Ekiplerin 15 gün boyunca takip ettiği şüphelilerin Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'ndeki 15 katlı rezidansın 7'nci katında oturdukları tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatlarıyla 22 Eylül Cuma gece yarısı operasyon düzenleyen ekipler, kapıyı koçbaşı ile kırarak daireye girdi. Şüpheliler yakalanırken, evde narkotik köpekleri Tim ve Geeta ile yapılan aramalarda, bazanın altında poşetlere doldurulmuş yaklaşık 62 kilo 430 gram eroin, evin diğer bölmelerinde ise uyuşturucu madde üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin preslenmesinde kullanılan pres makinesine de el konuldu. Şüpheliler A.H. ve A.T. gözaltına alındı.  Uyuşturucu maddeyi doğu illerinden getirip Antalya'da piyasaya sürmeye hazırlandıkları belirlenen 2 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı
Antalya'da polisin rezidanstaki bir daireye düzenlediği operasyonda 62 kilo 430 gram eroin ele geçirilmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.H. ve A.T.'nin şehir dışından kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirip, piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 şüpheliyi teknik ve fiziki takibe aldı. Ekiplerin 15 gün boyunca takip ettiği şüphelilerin Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'ndeki 15 katlı rezidansın 7'nci katında oturdukları tespit edildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatlarıyla 22 Eylül Cuma gece yarısı operasyon düzenleyen ekipler, kapıyı koçbaşı ile kırarak daireye girdi. Şüpheliler yakalanırken, evde narkotik köpekleri Tim ve Geeta ile yapılan aramalarda, bazanın altında poşetlere doldurulmuş yaklaşık 62 kilo 430 gram eroin, evin diğer bölmelerinde ise uyuşturucu madde üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin preslenmesinde kullanılan pres makinesine de el konuldu. Şüpheliler A.H. ve A.T. gözaltına alındı. 

Uyuşturucu maddeyi doğu illerinden getirip Antalya'da piyasaya sürmeye hazırlandıkları belirlenen 2 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.