65 yaş üstünü yakın gitsin!

GÜNDEM 04.02.2021 - 13:31, Güncelleme: 04.02.2021 - 13:31
 

65 yaş üstünü yakın gitsin!

Antalya Valiliği tarafından getirilen yasaklar 65 yaş üstünü isyan ettirdi. CHP’nin önde gelen isimlerinden Recep Durmasür, CHP il binasında yapılan toplantıda, “Bizi günah keçisi ilan ettiniz. 65 yaş üstü vatandaşı Konya ovasında yakın gitsin” diyerek isyanını dile getirdi

haberimizvar.net- İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu  kararıyla tüm etkinliklerin iptal edilmesi ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamalar Antalya’da ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşı çileden çıkardı. CHP İl Başkanlığı’nda açıklama yapan Recep Durmasür, kendilerinin günah keçisi ilan edildiğini söyledi. Açıklamaya CHP İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Rafet Zeybek, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da katıldı.  SEYAHAT EDEMİYORUZ  65 yaş üstü vatandaşların bütün haklarının kısıtlandığını hatırlatana Durmasür, “Covid 19 mikrobu ülkemize musallat olduğundan beri 65 yaş ve üzeri sanki virüslü gibi lanse edilerek toplumda saygısız davranışlara maruz bırakıldı. Bu terbiyesizlikler yetmemiş gibi 65 yaş ve üzerinin seyahat hürriyeti elinden alındı. 65 yaş üstü vatandaş hastaneye gidemiyor” dedi.  SAÇMA SAPAN UYGULAMA  “65 yaş ve üzeri bu ülkenin tecrübe abideleridir” diyen Durmasür, “Yaşamı boyunca mücadeleler vererek bu yaşlara ulaşmış kişiler, saygı dışında, hiçbir beklenti içinde değillerdir. Böylesine saçma bir uygulamayı hak etmiyoruz. Unutmayın ki 65 yaş ve üzeri, çoğunuzun annesi-babası, çoğunuzun teyzesi-amcası, çoğunuzun halası-dayısı, çoğunuzun ninesi ve dedesidir. Madem 65 yaş üstün vatandaşlardan bu kadar şikâyetçisiniz hepimizi Konya ovasında toplayın ve yakın. Sizde kurtulun bizde” diyerek tepkisini dile getirdi. Durmasür,  65 yaş ve üzeri vatandaşlar için yapılan kısıtlamaların gözden geçirilmesini tavsiye etti.    
Antalya Valiliği tarafından getirilen yasaklar 65 yaş üstünü isyan ettirdi. CHP’nin önde gelen isimlerinden Recep Durmasür, CHP il binasında yapılan toplantıda, “Bizi günah keçisi ilan ettiniz. 65 yaş üstü vatandaşı Konya ovasında yakın gitsin” diyerek isyanını dile getirdi

haberimizvar.net- İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu  kararıyla tüm etkinliklerin iptal edilmesi ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamalar Antalya’da ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşı çileden çıkardı. CHP İl Başkanlığı’nda açıklama yapan Recep Durmasür, kendilerinin günah keçisi ilan edildiğini söyledi. Açıklamaya CHP İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Rafet Zeybek, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık da katıldı. 

SEYAHAT EDEMİYORUZ 
65 yaş üstü vatandaşların bütün haklarının kısıtlandığını hatırlatana Durmasür, “Covid 19 mikrobu ülkemize musallat olduğundan beri 65 yaş ve üzeri sanki virüslü gibi lanse edilerek toplumda saygısız davranışlara maruz bırakıldı. Bu terbiyesizlikler yetmemiş gibi 65 yaş ve üzerinin seyahat hürriyeti elinden alındı. 65 yaş üstü vatandaş hastaneye gidemiyor” dedi. 
SAÇMA SAPAN UYGULAMA 
“65 yaş ve üzeri bu ülkenin tecrübe abideleridir” diyen Durmasür, “Yaşamı boyunca mücadeleler vererek bu yaşlara ulaşmış kişiler, saygı dışında, hiçbir beklenti içinde değillerdir. Böylesine saçma bir uygulamayı hak etmiyoruz. Unutmayın ki 65 yaş ve üzeri, çoğunuzun annesi-babası, çoğunuzun teyzesi-amcası, çoğunuzun halası-dayısı, çoğunuzun ninesi ve dedesidir. Madem 65 yaş üstün vatandaşlardan bu kadar şikâyetçisiniz hepimizi Konya ovasında toplayın ve yakın. Sizde kurtulun bizde” diyerek tepkisini dile getirdi. Durmasür,  65 yaş ve üzeri vatandaşlar için yapılan kısıtlamaların gözden geçirilmesini tavsiye etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.