65 yaş üzerine toplu taşımaya kısıtlama

GÜNDEM 15.10.2023 - 17:19, Güncelleme: 15.10.2023 - 18:50
 

65 yaş üzerine toplu taşımaya kısıtlama

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş ve üzeri yolcuları ayın 1 ila 4 günü ücretsiz, 26 günü paralı taşıma kararı aldı.

haberimizvar.net- Akaryakıtta artan maliyetlerin ardından 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullanması tartışmalara yol açtı.  Geçtiğimiz günlerde Özel Halk Otobüsleri Birliği 15 Ekim'de bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamıştı. "GERİYE KALAN 26 GÜN TAŞIMAYACAK" NTV'de yer alan habere göre, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde tüm özel halk otobüslerinin sadece ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacağını ifade etti.   Soydaş, "Türkiye genelindeki tüm özel otobüsleri yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacak. Geriye kalan 26 gün taşımayacak" şeklinde konuştu. Şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları ve basın mensuplarının ise ücretsiz taşımadan sürekli olarak yararlanabileceği aktarıldı.
Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş ve üzeri yolcuları ayın 1 ila 4 günü ücretsiz, 26 günü paralı taşıma kararı aldı.

haberimizvar.net- Akaryakıtta artan maliyetlerin ardından 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullanması tartışmalara yol açtı. 

Geçtiğimiz günlerde Özel Halk Otobüsleri Birliği 15 Ekim'de bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamıştı.

"GERİYE KALAN 26 GÜN TAŞIMAYACAK"

NTV'de yer alan habere göre, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde tüm özel halk otobüslerinin sadece ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacağını ifade etti.  

Soydaş, "Türkiye genelindeki tüm özel otobüsleri yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacak. Geriye kalan 26 gün taşımayacak" şeklinde konuştu.

Şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları ve basın mensuplarının ise ücretsiz taşımadan sürekli olarak yararlanabileceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.