6'lı masa Antalya'da buluştu

SİYASET 30.12.2022 - 13:39, Güncelleme: 30.12.2022 - 13:39
 

6'lı masa Antalya'da buluştu

Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, İYİ Parti, DEVA, DP ve SP il başkanları, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ev sahipliğinde bir araya geldi. Buluşmada 2023 seçimlerinde iktidar sözü verildi.

haberimizvar.net- CHP, İyi Parti, Demokrat Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin oluşturduğu 6'lı masa, genel başkanlar düzeyinden sonra ilk kez il başkanları bazında Antalya'da bir araya geldi. Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir'in ev sahipliği yaptığı buluşmaya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl başkanvekili Hüseyin Özdamar, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner ve Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen katıldı. İl başkanları genel başkanların 5 Ocak'ta yapacağı 10. toplantı öncesi bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR Toplantının açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, Türkiye'nin en büyük sorununun iyi yönetilememek olduğunu söyledi.  İnsanların yüzünün gülmediğini, samimi ilişkilerin bittiğini ve ötekileştirmenin hat safhada olduğunu söyleyen Demir, "Genel başkanlarımızın kurduğu ahengi il başkanları düzeyinde de yakaladık. İnsanların birbirine sevgi ile baktığı bir ülke hayal ediyoruz.  Tek adam rejiminin son bulması, bu ayrıştırıcı kültürün ortadan kalkması için mücadele ediyoruz. Milli ve yerli kelimesine yapılmış en büyük ihaneti gördük, değerlerimiz aşındı. Toprağımızı, suyumuzu ve sevdamızı kirlettikler. Karşımızda sürekli kendisiyle çelişen bir iktidar var. 2023 yılında bu iktidardan kurtulacağız" dedi. YAŞANABİLİR TÜRKİYE İÇİN Demir'in ardından söz alan İyi Parti İl Başkanvekili Hüseyin Özdamar ise, "Altılı masa Türkiye'nin geleceği demek, umut demek. 2023'te bu ucube sistemden, tek adam döneminden kurtulacağız. 6 parti olarak Türkiye'yi aydınlık günlere kavuşturacağız" şeklinde konuştu.  DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner,  "Birbirinden ayrı düşünen iki evladı bile yan yana getirmek zor iken birbirine benzemeyen 6 parti tek bir hedef doğrultusunda bir araya geldi. Bunun özü adaletin tesissidir. Türkiye gerçekse gerisi teferruattır. Bundan sonra daha derin sohbetler edeceğiz. 2023 dertlere deva olacak bir yıl olsun" diye konuştu. BAŞKANLARDAN İKTİDAR SÖZÜ Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, "Yaklaşan seçimleri hem Türkiye hem de Antalya perspektifinden değerlendirdik. Bu görüşmelerin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu toplantılarımız devam edecek" dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ise, "Farklı fikir görüşlerin biraya gelmesini sağlayan genel başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Yaşanabilir Türkiye'nin kurulması için adım attık. 2023 seçimlerinde Millet İttifakı iktidar olacak" dedi. Toplantıda son sözü CHP İl Başkanı Nuri Cengiz aldı. Cengiz, "2017 yılındaki anayasa değişikliğinin ardından ülkeyi kutuplaştıran ve tek adam rejimine sürükleyen sistemden kurtulmak için bir araya geldik. Farklılıklarımızı zenginlik olarak algılayan bir anlayış içindeyiz. 2023 yılı zafer yılı olacak. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye armağan etmek için iktidar olacağız" diye konuştu. 6'lı masa il başkanları ocak ayında tekrar bir araya gelecek.      
Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, İYİ Parti, DEVA, DP ve SP il başkanları, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ev sahipliğinde bir araya geldi. Buluşmada 2023 seçimlerinde iktidar sözü verildi.

haberimizvar.net- CHP, İyi Parti, Demokrat Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin oluşturduğu 6'lı masa, genel başkanlar düzeyinden sonra ilk kez il başkanları bazında Antalya'da bir araya geldi. Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir'in ev sahipliği yaptığı buluşmaya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İyi Parti İl başkanvekili Hüseyin Özdamar, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner ve Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen katıldı. İl başkanları genel başkanların 5 Ocak'ta yapacağı 10. toplantı öncesi bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, Türkiye'nin en büyük sorununun iyi yönetilememek olduğunu söyledi.  İnsanların yüzünün gülmediğini, samimi ilişkilerin bittiğini ve ötekileştirmenin hat safhada olduğunu söyleyen Demir, "Genel başkanlarımızın kurduğu ahengi il başkanları düzeyinde de yakaladık. İnsanların birbirine sevgi ile baktığı bir ülke hayal ediyoruz.  Tek adam rejiminin son bulması, bu ayrıştırıcı kültürün ortadan kalkması için mücadele ediyoruz. Milli ve yerli kelimesine yapılmış en büyük ihaneti gördük, değerlerimiz aşındı. Toprağımızı, suyumuzu ve sevdamızı kirlettikler. Karşımızda sürekli kendisiyle çelişen bir iktidar var. 2023 yılında bu iktidardan kurtulacağız" dedi.

YAŞANABİLİR TÜRKİYE İÇİN

Demir'in ardından söz alan İyi Parti İl Başkanvekili Hüseyin Özdamar ise, "Altılı masa Türkiye'nin geleceği demek, umut demek. 2023'te bu ucube sistemden, tek adam döneminden kurtulacağız. 6 parti olarak Türkiye'yi aydınlık günlere kavuşturacağız" şeklinde konuştu.  DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner,  "Birbirinden ayrı düşünen iki evladı bile yan yana getirmek zor iken birbirine benzemeyen 6 parti tek bir hedef doğrultusunda bir araya geldi. Bunun özü adaletin tesissidir. Türkiye gerçekse gerisi teferruattır. Bundan sonra daha derin sohbetler edeceğiz. 2023 dertlere deva olacak bir yıl olsun" diye konuştu.

BAŞKANLARDAN İKTİDAR SÖZÜ

Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, "Yaklaşan seçimleri hem Türkiye hem de Antalya perspektifinden değerlendirdik. Bu görüşmelerin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu toplantılarımız devam edecek" dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ise, "Farklı fikir görüşlerin biraya gelmesini sağlayan genel başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Yaşanabilir Türkiye'nin kurulması için adım attık. 2023 seçimlerinde Millet İttifakı iktidar olacak" dedi. Toplantıda son sözü CHP İl Başkanı Nuri Cengiz aldı. Cengiz, "2017 yılındaki anayasa değişikliğinin ardından ülkeyi kutuplaştıran ve tek adam rejimine sürükleyen sistemden kurtulmak için bir araya geldik. Farklılıklarımızı zenginlik olarak algılayan bir anlayış içindeyiz. 2023 yılı zafer yılı olacak. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye armağan etmek için iktidar olacağız" diye konuştu. 6'lı masa il başkanları ocak ayında tekrar bir araya gelecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.