7 organize suç örgütü 'Kafes-39' operasyonu çökertildi, 117 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.02.2024 - 10:26, Güncelleme: 13.02.2024 - 10:26
 

7 organize suç örgütü 'Kafes-39' operasyonu çökertildi, 117 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Kafes-39' operasyonlarında 7 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 117 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

haberimizvar.net- Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul, Antalya, Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars ve Konya'da 'Kafes-39' operasyonları düzenlendiğini belirterek, "İstanbul'da 'Budaklar' organize suç örgütü ile Antalya'da Soner Tayyar, Kocaeli'de Uğur Özgen, Samsun'da Sadi Yıldırım, Bilecik'te Melik Korkut, Kars'ta Mürsel Özağdaş ve Konya'da Bülent Şimşek'in elebaşı oldukları toplam 7 organize suç örgütü çökertildi. Elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 117 şüpheli yakalandı. Operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar sonucu; 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tüfek ile çok sayıda senet ve paraya el konuldu" dedi.    Operasyonlara katılan personeli tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet başsavcılıklarımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Kafes-39' operasyonlarında 7 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 117 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

haberimizvar.net- Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul, Antalya, Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars ve Konya'da 'Kafes-39' operasyonları düzenlendiğini belirterek, "İstanbul'da 'Budaklar' organize suç örgütü ile Antalya'da Soner Tayyar, Kocaeli'de Uğur Özgen, Samsun'da Sadi Yıldırım, Bilecik'te Melik Korkut, Kars'ta Mürsel Özağdaş ve Konya'da Bülent Şimşek'in elebaşı oldukları toplam 7 organize suç örgütü çökertildi. Elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 117 şüpheli yakalandı. Operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar sonucu; 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tüfek ile çok sayıda senet ve paraya el konuldu" dedi. 

 

Operasyonlara katılan personeli tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet başsavcılıklarımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle suç örgütü kurarak halkımızın huzurunu bozanların her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.