70 Türk mankenle podyuma çıkacak

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.10.2023 - 11:08, Güncelleme: 31.10.2023 - 11:08
 

70 Türk mankenle podyuma çıkacak

Norveçli top model Freda Aasen, aralık ayında Antalya'da düzenlenecek moda etkinliğinde podyuma çıkacak. Freda Aasen’e podyumda, 70 Türk manken eşlik edecek.

haberimizvar.net-Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana’nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüten moda etkinliği, 13- 18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Etkinlikte, 20 ülkeden yaklaşık 5 bin tekstil alıcısı bir araya gelecek. Etkinlik kapsamında düzenlenecek defilede, Türk tekstil ürünlerinin 2024 ilkbahar- yaz kreasyonları sergilenecek. Defilenin baş mankeniyse Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak. 28 yaşında, 1.77 boyundaki manken, geçen yıl İtalyan iş insanı Tommy Chiabra ile yaptığı evlilikle magazin gündemini meşgul etmişti. Bir alışveriş merkezinde keşfedilmesinin ardından mankenlik kariyerinde hızla ilerleyen Freda Aasen, dünya çapında pek çok marka ile çalıştı. 15 Aralık'ta gerçekleşecek büyük defilenin baş mankeni Freda Aasen'e, podyumda 70 Türk manken eşlik edecek. Sanat yönetmeni ve koreograf Yasin Soy eşliğinde podyuma çıkacak mankenler, defilenin finalinde özel tasarlanmış kırmızı kıyafetlerle yürüyerek Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu podyuma taşıyacak. 2 BİN KİŞİLİK DEFİLE Organizasyon sahibi Hikmet Eraslan, bir kongre merkezinde toplam 1400 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek defileyi 2 bin davetlinin izleyeceğini söyledi. Defilenin tasarımıyla da gündeme geleceğini belirten Eraslan, “Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkat çekeceğiz. Dünyamızın kurak ve çölleşmiş görünümünü fanuslar içinde kurtarılabilmiş bitkilerle vereceğiz. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapacağız" dedi. 
Norveçli top model Freda Aasen, aralık ayında Antalya'da düzenlenecek moda etkinliğinde podyuma çıkacak. Freda Aasen’e podyumda, 70 Türk manken eşlik edecek.

haberimizvar.net-Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana’nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüten moda etkinliği, 13- 18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Etkinlikte, 20 ülkeden yaklaşık 5 bin tekstil alıcısı bir araya gelecek. Etkinlik kapsamında düzenlenecek defilede, Türk tekstil ürünlerinin 2024 ilkbahar- yaz kreasyonları sergilenecek.

Defilenin baş mankeniyse Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak. 28 yaşında, 1.77 boyundaki manken, geçen yıl İtalyan iş insanı Tommy Chiabra ile yaptığı evlilikle magazin gündemini meşgul etmişti. Bir alışveriş merkezinde keşfedilmesinin ardından mankenlik kariyerinde hızla ilerleyen Freda Aasen, dünya çapında pek çok marka ile çalıştı. 15 Aralık'ta gerçekleşecek büyük defilenin baş mankeni Freda Aasen'e, podyumda 70 Türk manken eşlik edecek. Sanat yönetmeni ve koreograf Yasin Soy eşliğinde podyuma çıkacak mankenler, defilenin finalinde özel tasarlanmış kırmızı kıyafetlerle yürüyerek Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu podyuma taşıyacak.

2 BİN KİŞİLİK DEFİLE

Organizasyon sahibi Hikmet Eraslan, bir kongre merkezinde toplam 1400 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek defileyi 2 bin davetlinin izleyeceğini söyledi. Defilenin tasarımıyla da gündeme geleceğini belirten Eraslan, “Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkat çekeceğiz. Dünyamızın kurak ve çölleşmiş görünümünü fanuslar içinde kurtarılabilmiş bitkilerle vereceğiz. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.