8 arkadaş, Likya Yolu'nda 8 gün yürüdü

YAŞAM 02.11.2021 - 11:38, Güncelleme: 02.11.2021 - 11:38
 

8 arkadaş, Likya Yolu'nda 8 gün yürüdü

Antalya'nın Demre ilçesine gelen Belaruslu 8 arkadaş, Likya Yolu'nda 150 kilometrelik yürüyüşü 8 günde tamamladı.

haberimizvar.net- Farklı mesleklerden 8 arkadaş, Belarus'un başkenti Minsk'ten Antalya'ya geldi. 8 arkadaşa daha önce Likya Yolu'nda yürüyüş yapan mühendis Anton Kisal (48) ve yanında ilk kez Türkiye'ye gelen oğlu mühendis Vyacheslau Kisal (24) rehberlik yaptı. Grup, Likya Yolu yürüyüşüne Kemer'deki Göynük Kanyonu'nu geçerek başladı. 8 gün boyunca dağları aşarak, Demre'ye gelen grup, ilçede bir gece geçirdikten sonra yürüyüşe devam etti. Grup, Myra Antik Kenti, Likya Uygarlıkları Müzesi ve Aziz Nikholaos Anıt Müzesi'ni gezip otobüsle Antalya'ya dönecek. Uçakla İstanbul'a gidecek grup, İstanbul'da 4 gün gezdikten sonra Minsk'e dönecek. Gruba rehberlik eden mühendis Anton Kisal, şunları söyledi: "Bizler Belarus'un başkenti Minsk'te yaşayan, doğa yürüşleri, sosyal aktiviteler yapan bir grubuz. Ben 2019 yılında Likya Yolu'nda yürümüştüm. Likya Yolu'nun en ilginç rotasının Kemer, Demre arası olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarıma bu rotada yürümeyi teklif ettim. 8 arkadaş, 8 günde bu rotayı yürümeye karar verdik. İlginç olsun istedik. Sekiz günde 150 kilometre yürüyerek, rotayı tamamladık. Oğlum Vyachelau başta olmak üzere hepsi Türkiye'yi ve Likya Yolu'nu çok sevdi. Gelecek yıl Likya Yolu'nun Demre, Fethiye bölümünü yürümeye karar verdik. Muhteşem doğa ve tarihi güzellikler arasında yürüdük. Bazı yerlerde denize girdik." 
Antalya'nın Demre ilçesine gelen Belaruslu 8 arkadaş, Likya Yolu'nda 150 kilometrelik yürüyüşü 8 günde tamamladı.

haberimizvar.net- Farklı mesleklerden 8 arkadaş, Belarus'un başkenti Minsk'ten Antalya'ya geldi. 8 arkadaşa daha önce Likya Yolu'nda yürüyüş yapan mühendis Anton Kisal (48) ve yanında ilk kez Türkiye'ye gelen oğlu mühendis Vyacheslau Kisal (24) rehberlik yaptı. Grup, Likya Yolu yürüyüşüne Kemer'deki Göynük Kanyonu'nu geçerek başladı. 8 gün boyunca dağları aşarak, Demre'ye gelen grup, ilçede bir gece geçirdikten sonra yürüyüşe devam etti. Grup, Myra Antik Kenti, Likya Uygarlıkları Müzesi ve Aziz Nikholaos Anıt Müzesi'ni gezip otobüsle Antalya'ya dönecek. Uçakla İstanbul'a gidecek grup, İstanbul'da 4 gün gezdikten sonra Minsk'e dönecek.


Gruba rehberlik eden mühendis Anton Kisal, şunları söyledi:


"Bizler Belarus'un başkenti Minsk'te yaşayan, doğa yürüşleri, sosyal aktiviteler yapan bir grubuz. Ben 2019 yılında Likya Yolu'nda yürümüştüm. Likya Yolu'nun en ilginç rotasının Kemer, Demre arası olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarıma bu rotada yürümeyi teklif ettim. 8 arkadaş, 8 günde bu rotayı yürümeye karar verdik. İlginç olsun istedik. Sekiz günde 150 kilometre yürüyerek, rotayı tamamladık. Oğlum Vyachelau başta olmak üzere hepsi Türkiye'yi ve Likya Yolu'nu çok sevdi. Gelecek yıl Likya Yolu'nun Demre, Fethiye bölümünü yürümeye karar verdik. Muhteşem doğa ve tarihi güzellikler arasında yürüdük. Bazı yerlerde denize girdik." 

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINE GELEN BELARUSLU 8 ARKADAS, LIKYA YOLU'NDA 150 KILOMETRELIK YURUYUSU 8 GUNDE TAMAMLADI. (FOTO:DEMRE-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.