8 haftadır kazanamıyor

SPOR 07.02.2022 - 13:41, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:41
 

8 haftadır kazanamıyor

FRAPORT TAV Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalırken, galibiyet özlemi de 8 haftaya yükseldi. Antalyaspor'da 3 oyuncu, gördükleri sarı kartla Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düştü.

 haberimizvar.net-Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekip ligde son 8 haftada galibiyet alamazken, deplasmanda 7 hafta sonra puanla tanıştı. Antalyaspor, aldığı beraberlikle puanını 25'e yükseltti.   8 HAFTADIR GALİBİYET YOK   Ligde 16'ncı hafta oynanan ve lider Trabzonspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor sonrasında oynadığı İH Konyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Ç. Rizespor maçlarından yenilgiyle ayrılırken, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında ise berabere kaldı. Akrepler, son 8 haftada sadece 4 puanı hanesine yazdırabildi.   DEPLASMANDA 6 HAFTALIK YENİLGİ SERİSİ SONA ERDİ   Fraport TAV Antalyaspor, ligde deplasmanda devam eden mağlubiyet serisine ise Beşiktaş maçıyla son verdi. Antalyaspor, ligin 11'inci haftasında deplasmanda 2-1 kazandığı GZT Giresunspor maçının ardından oynadığı 6 maçı kaybetmişti. Kırmızı beyazlılar Atakaş Hatayspor, Yukatel Kayserispor, İH Konyaspor, Galatasaray, Göztepe, Ç. Rizespor yenilgilerinin ardından Beşiktaş beraberliğiyle seriye son verip deplasmanda puanla tanıştı.   LUİZ ADRİANO VE NDAO İLK KEZ FORMA GİYDİ   Fraport TAV Antalyaspor'da yeni transferler Luiz Adriano ve Ndao ise Beşiktaş karşısında ilk kez kırmızı beyazlı formayı terletti. Brezilyalı oyuncu Adriano 68 dakika sahada kalırken, 49'uncu dakikada Türkiye kariyerindeki ilk sarı kartını gördü. 25 yaşındaki kanat oyuncusu Alassane Ndao ise 75'inci dakikada yerini Haji Wright'a bıraktı.   3 OYUNCU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ   Akreplerde ceza sınırında bulunan 4 oyuncudan 3'ü, Beşiktaş'a karşı gördükleri sarı kartla ligin 25'inci haftasında Antalya'da oynanacak Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düştü. Antalyaspor'da kaleci Boffin, solbek Güray Vural ve kaptan Veysel Sarı, cezalarından dolayı Karagümrük maçında sahada olamayacak.
FRAPORT TAV Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalırken, galibiyet özlemi de 8 haftaya yükseldi. Antalyaspor'da 3 oyuncu, gördükleri sarı kartla Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düştü.

 haberimizvar.net-Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 24'üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekip ligde son 8 haftada galibiyet alamazken, deplasmanda 7 hafta sonra puanla tanıştı. Antalyaspor, aldığı beraberlikle puanını 25'e yükseltti.

 

8 HAFTADIR GALİBİYET YOK

 

Ligde 16'ncı hafta oynanan ve lider Trabzonspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor sonrasında oynadığı İH Konyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Ç. Rizespor maçlarından yenilgiyle ayrılırken, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında ise berabere kaldı. Akrepler, son 8 haftada sadece 4 puanı hanesine yazdırabildi.

 

DEPLASMANDA 6 HAFTALIK YENİLGİ SERİSİ SONA ERDİ

 

Fraport TAV Antalyaspor, ligde deplasmanda devam eden mağlubiyet serisine ise Beşiktaş maçıyla son verdi. Antalyaspor, ligin 11'inci haftasında deplasmanda 2-1 kazandığı GZT Giresunspor maçının ardından oynadığı 6 maçı kaybetmişti. Kırmızı beyazlılar Atakaş Hatayspor, Yukatel Kayserispor, İH Konyaspor, Galatasaray, Göztepe, Ç. Rizespor yenilgilerinin ardından Beşiktaş beraberliğiyle seriye son verip deplasmanda puanla tanıştı.

 

LUİZ ADRİANO VE NDAO İLK KEZ FORMA GİYDİ

 

Fraport TAV Antalyaspor'da yeni transferler Luiz Adriano ve Ndao ise Beşiktaş karşısında ilk kez kırmızı beyazlı formayı terletti. Brezilyalı oyuncu Adriano 68 dakika sahada kalırken, 49'uncu dakikada Türkiye kariyerindeki ilk sarı kartını gördü. 25 yaşındaki kanat oyuncusu Alassane Ndao ise 75'inci dakikada yerini Haji Wright'a bıraktı.

 

3 OYUNCU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

 

Akreplerde ceza sınırında bulunan 4 oyuncudan 3'ü, Beşiktaş'a karşı gördükleri sarı kartla ligin 25'inci haftasında Antalya'da oynanacak Fatih Karagümrük maçında cezalı duruma düştü. Antalyaspor'da kaleci Boffin, solbek Güray Vural ve kaptan Veysel Sarı, cezalarından dolayı Karagümrük maçında sahada olamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.