A Haber’e ‘en iyi haber kanalı’ ödülü

GÜNDEM 04.06.2021 - 09:43, Güncelleme: 04.06.2021 - 09:43
 

A Haber’e ‘en iyi haber kanalı’ ödülü

İktidara yakınlığıyla bilinen ve yaptığı haberlerle sık sık sosyal medyada alay konusu olan A Haber’e Türkiye’nin en iyi haber kanalı ödülü verildi.

haberimizvar.net-  Turkuvaz Medya’nın kanallarından A Haber’e Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından ‘Türkiye’nin en iyi haber kanalı’ ödülü verilmesi sosyal medyada alay konusu oldu. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından düzenlenen gecede A Haber’in ödülünü program şefi Emine Kavasoğlu aldı. KENDİ KENDİLERİNE ÖDÜL VERDİLER Törende ayrıca Turkuvaz Medya’nın bir diğer yayın organı Sabah Gazetesi’ne de ödül verildi. Gazetenin yazarı Tuba Kalçık yılın en iyi röportajı ödülünü alan isim oldu. Kanalın sosyal medya hesabından, “En iyi haber kanalı ödülü A Haber’e” başlığıyla duyurduğu gönderiye yorum yapan sosyal medya kullanıcıları kendi kendilerine ödül verdiklerini söyledi. 
İktidara yakınlığıyla bilinen ve yaptığı haberlerle sık sık sosyal medyada alay konusu olan A Haber’e Türkiye’nin en iyi haber kanalı ödülü verildi.

haberimizvar.net-   Turkuvaz Medya’nın kanallarından A Haber’e Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından ‘Türkiye’nin en iyi haber kanalı’ ödülü verilmesi sosyal medyada alay konusu oldu. İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından düzenlenen gecede A Haber’in ödülünü program şefi Emine Kavasoğlu aldı.

KENDİ KENDİLERİNE ÖDÜL VERDİLER

Törende ayrıca Turkuvaz Medya’nın bir diğer yayın organı Sabah Gazetesi’ne de ödül verildi. Gazetenin yazarı Tuba Kalçık yılın en iyi röportajı ödülünü alan isim oldu. Kanalın sosyal medya hesabından, “En iyi haber kanalı ödülü A Haber’e” başlığıyla duyurduğu gönderiye yorum yapan sosyal medya kullanıcıları kendi kendilerine ödül verdiklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.