Abone olana altın hediye

EKONOMİ 13.12.2022 - 16:52, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:54
 

Abone olana altın hediye

Enerya Enerji, yıl sonuna kadar Antalya’da doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her aboneye altın hediye edecek. Ayrıca yeni üyelere bağlantı bedeli 10 taksit yapılacak.

haberimizvar.net- Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve 1,8 milyona yakın aboneye hizmet veren Enerya Enerji,  yeni bir kampanya başlattı. Antalya’da 2006 yılından beri faaliyette olan Enerya Enerji, yeni abonelerine yönelik kampanyalara bir yenisini ekledi.  2022 yı lsonuna kadar, Antalya’da doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her abone altın kazanacak. Enerya Enerji,  altın kampanyasına ek olarak, bağlantı bedeline 10 taksit fırsatıyla da yeni abonelere kolaylık sağlayacak. Taksit kampanyasından yıl sonuna kadar yararlanmak mümkün olacak. Bağlantı bedeli, doğal gaz aboneliği başlangıcında bir defaya mahsus ödenecek. Enerya Enerji A.Ş. Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu,  basın toplantısı ile kampanya hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıya Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş da katıldı. EN SAĞLIKLI ISINMA SİSTEMİ Enerya Enerji A.Ş. Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, doğal gaz kullanımının yaygınlaştırılmasını milli bir görev olarak gördüklerini, yatırımlarına bu anlayışla devam ettiklerini söyledi. Antalya’da 2006 yılından bugüne abonelerini doğal gaz ile buluşturduklarını belirten Tulukcu, alternatif yakıt türlerine göre doğal gaz kullanımıyla ev ekonomisine ciddi oranda katkı sağlandığını vurguladı. Tulukcu, “Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine de yol açmıyor. Enerya olarak Antalya’da 1.746 kilometre doğal gaz şebeke uzunluğu ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2022 yılı sonunda ise 113 mahalleye doğal gaz götürerek, 218 bin aboneye ulaşmış olacağız” diye konuştu. Kampanya hakkında da bilgi veren Tulukcu, "Antalya’da yılsonuna kadar doğal gaz bağlantı anlaşması yapan herkes altın kazanacak, üstelik bağlantı bedeline 10 taksit fırsatı sunarak yeni abonelerimize ödeme kolaylığı sağlayacağız” şeklinde konuştu. 
Enerya Enerji, yıl sonuna kadar Antalya’da doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her aboneye altın hediye edecek. Ayrıca yeni üyelere bağlantı bedeli 10 taksit yapılacak.

haberimizvar.net- Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve 1,8 milyona yakın aboneye hizmet veren Enerya Enerji,  yeni bir kampanya başlattı. Antalya’da 2006 yılından beri faaliyette olan Enerya Enerji, yeni abonelerine yönelik kampanyalara bir yenisini ekledi.  2022 yı lsonuna kadar, Antalya’da doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her abone altın kazanacak. Enerya Enerji,  altın kampanyasına ek olarak, bağlantı bedeline 10 taksit fırsatıyla da yeni abonelere kolaylık sağlayacak. Taksit kampanyasından yıl sonuna kadar yararlanmak mümkün olacak. Bağlantı bedeli, doğal gaz aboneliği başlangıcında bir defaya mahsus ödenecek. Enerya Enerji A.Ş. Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu,  basın toplantısı ile kampanya hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıya Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş da katıldı.

EN SAĞLIKLI ISINMA SİSTEMİ

Enerya Enerji A.Ş. Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, doğal gaz kullanımının yaygınlaştırılmasını milli bir görev olarak gördüklerini, yatırımlarına bu anlayışla devam ettiklerini söyledi. Antalya’da 2006 yılından bugüne abonelerini doğal gaz ile buluşturduklarını belirten Tulukcu, alternatif yakıt türlerine göre doğal gaz kullanımıyla ev ekonomisine ciddi oranda katkı sağlandığını vurguladı. Tulukcu, “Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine de yol açmıyor. Enerya olarak Antalya’da 1.746 kilometre doğal gaz şebeke uzunluğu ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2022 yılı sonunda ise 113 mahalleye doğal gaz götürerek, 218 bin aboneye ulaşmış olacağız” diye konuştu. Kampanya hakkında da bilgi veren Tulukcu, "Antalya’da yılsonuna kadar doğal gaz bağlantı anlaşması yapan herkes altın kazanacak, üstelik bağlantı bedeline 10 taksit fırsatı sunarak yeni abonelerimize ödeme kolaylığı sağlayacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.