Abonelik fesih işlemleri artık e-Devlet'ten de yapılıyor

GÜNDEM 26.10.2020 - 14:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Abonelik fesih işlemleri artık e-Devlet'ten de yapılıyor

İnternet, telefon, uydu abonelikleri artık e-Devlet üzerinden iptal edilebilecek. Bugün başlayan uygulama ile 12 firmaya abonelikler faks veya bayiye gitme zorunlulukları olmadan feshedilebilecek.

haberimizvar.net- Abone sayısı 200 bini geçen elektronik haberleşme işletmecilerinin sözleşme fesihleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Fesih yapılabilecek firmalar şöyle: Turksat, TT Mobil, Türk Telekom, Turkcell, Superonline, Digiturk, TTNet, Turknet, Millenicom, D-Smart, Vodafone ve Vodafone Net. Bu firmalardan en az birine abone kişiler artık bayiye gitmeden veya faks çekmek zorunda kalmadan sabit veya mobil telefon, internet ve kablo TV aboneliklerinin fesih işlemlerini e-Devlet'ten yapabilecek. Firmalar fesih başvurusunun ardından 24 saat içinde ücretlendirmeyi durduracak.  Fesih yapmak isteyen kişiler e- Devlet'e giriş yaptıktan sonra "BTK Abonelik Fesih Başvurusu" üzerinden işlem gerçekleştirebilecek.
İnternet, telefon, uydu abonelikleri artık e-Devlet üzerinden iptal edilebilecek. Bugün başlayan uygulama ile 12 firmaya abonelikler faks veya bayiye gitme zorunlulukları olmadan feshedilebilecek.

haberimizvar.net- Abone sayısı 200 bini geçen elektronik haberleşme işletmecilerinin sözleşme fesihleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Fesih yapılabilecek firmalar şöyle: Turksat, TT Mobil, Türk Telekom, Turkcell, Superonline, Digiturk, TTNet, Turknet, Millenicom, D-Smart, Vodafone ve Vodafone Net.

Bu firmalardan en az birine abone kişiler artık bayiye gitmeden veya faks çekmek zorunda kalmadan sabit veya mobil telefon, internet ve kablo TV aboneliklerinin fesih işlemlerini e-Devlet'ten yapabilecek. Firmalar fesih başvurusunun ardından 24 saat içinde ücretlendirmeyi durduracak. 

Fesih yapmak isteyen kişiler e- Devlet'e giriş yaptıktan sonra "BTK Abonelik Fesih Başvurusu" üzerinden işlem gerçekleştirebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.