Açık büfe kahvaltı için kısıtlamada dışarı çıktı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2021 - 17:02, Güncelleme: 03.01.2021 - 17:02
 

Açık büfe kahvaltı için kısıtlamada dışarı çıktı

Antalya'da, 80 saatlik kısıtlamadan muaf olan turistler, kentte dolaşarak, sahil keyfi yaptı. Kısıtlamayı ihlal edenleri tespit etmek amacıyla uygulama noktaları kuran polis ekipleri ise Afganistan'dan gelen arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkan Ali Özer'e (21) 3 bin 150 lira ceza kesti.

haberimizvar.net Koronavirüsün yayılımını azaltmak amacıyla Türkiye genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, turizm kenti Antalya'da da sessizlik hakim oldu. Sokak ve ana yolların boş kaldığı kentte kısıtlamadan muaf turistler ve çalışanların hareketliliği ise dikkat çekti. Kış aylarında dahi hafta sonları kalabalık olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, turistlere kaldı. Bir grup turist, sahilde güneşlenirken, bir kısmı da yüzdü. Ailesiyle birlikte Rusya'dan Antalya'ya tatile gelen ve güvenli turizm nedeniyle çok memnun olduklarını belirten Anastasya Kovrova ve Vadim Kovrova, maske ile mesafeye Türkiye'de çok dikkat edildiğini söyledi. Havanın ve denizin çok güzel olduğunu belirten Kovrova ailesi, konakladıkları otelde personelin ve misafirlerin koronavirüs tedbirlerine çok fazla dikkat ettiğini de belirtti. ARKADAŞINA KAHVALTI ISMARLAMAK İSTEDİ, POLİS YAKALADI Kentin farklı noktalarında polis ekipleri de kısıtlamaya uymayanlara yönelik denetim yaptı. Kavşaklarda bekleyen polisler, araçları tek tek durdurarak kimlik kontrolü yaptı, sürücülere neden dışarıda olduklarını sordu. Konyaaltı Sahil bandındaki kavşakta bekleyen polis ekipleri, 07 AJP 226 plakalı otomobili durdurup, kimlik kontrolü yaptı. Polisin neden dışarıda olduğunu sorduğu sürücü Ali Özer, Afganistan'dan gelen arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkardığını söyledi. Polisin kahvaltı yapmanın kısıtlamadan muaf olmaya geçerli bir sebep olmadığını belirtmesiyle Özer'e, 3 bin 150 lira 'kısıtlama ihlali'nden ceza kesildi.
Antalya'da, 80 saatlik kısıtlamadan muaf olan turistler, kentte dolaşarak, sahil keyfi yaptı. Kısıtlamayı ihlal edenleri tespit etmek amacıyla uygulama noktaları kuran polis ekipleri ise Afganistan'dan gelen arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkan Ali Özer'e (21) 3 bin 150 lira ceza kesti.

haberimizvar.net

Koronavirüsün yayılımını azaltmak amacıyla Türkiye genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, turizm kenti Antalya'da da sessizlik hakim oldu. Sokak ve ana yolların boş kaldığı kentte kısıtlamadan muaf turistler ve çalışanların hareketliliği ise dikkat çekti. Kış aylarında dahi hafta sonları kalabalık olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, turistlere kaldı. Bir grup turist, sahilde güneşlenirken, bir kısmı da yüzdü.

Ailesiyle birlikte Rusya'dan Antalya'ya tatile gelen ve güvenli turizm nedeniyle çok memnun olduklarını belirten Anastasya Kovrova ve Vadim Kovrova, maske ile mesafeye Türkiye'de çok dikkat edildiğini söyledi. Havanın ve denizin çok güzel olduğunu belirten Kovrova ailesi, konakladıkları otelde personelin ve misafirlerin koronavirüs tedbirlerine çok fazla dikkat ettiğini de belirtti.

ARKADAŞINA KAHVALTI ISMARLAMAK İSTEDİ, POLİS YAKALADI

Kentin farklı noktalarında polis ekipleri de kısıtlamaya uymayanlara yönelik denetim yaptı. Kavşaklarda bekleyen polisler, araçları tek tek durdurarak kimlik kontrolü yaptı, sürücülere neden dışarıda olduklarını sordu. Konyaaltı Sahil bandındaki kavşakta bekleyen polis ekipleri, 07 AJP 226 plakalı otomobili durdurup, kimlik kontrolü yaptı. Polisin neden dışarıda olduğunu sorduğu sürücü Ali Özer, Afganistan'dan gelen arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkardığını söyledi. Polisin kahvaltı yapmanın kısıtlamadan muaf olmaya geçerli bir sebep olmadığını belirtmesiyle Özer'e, 3 bin 150 lira ' kısıtlama ihlali'nden ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.