Açıklaması kendisini bağlar

SİYASET 16.06.2021 - 23:09, Güncelleme: 16.06.2021 - 23:09
 

Açıklaması kendisini bağlar

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün “Benim gözetimimde bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak” açıklamasına yanıt veren Temel Karamollaoğlu, “Açıklaması Oğuzhan Bey’i bağlar” dedi.

haberimizvar.net Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün yaptığı  ‘kendi gözetiminde bir listeyle’ kongre çağrısına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’ndan yanıt geldi. SP Genel Başkanı Karamollaoğlu düzenlediği basın toplantısında Asiltürk’ün kurultay çağrısına, “Parti meselelerimizi kamuoyu önünde tartışmayı bu zamana kadar yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Dünkü açıklama Oğuzhan Beyi bağlar. Kendisiyle de görüşeceğiz” diye karşılık verdi.   ERDOĞAN ‘HAMDOLSUN’ DEMEMELİYDİ   Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden görüşmesine de değinen Karamollaoğlu, “Biden’a hesap sorulamadı. Bırakın hesap sorulmasını ülkemizi bu kadar ilgilendiren konu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cevabı herkesi şok etti. ‘Bunların hesabını soracağız’ diyenler ‘Hamdolsun gündeme gelmedi’ diyerek Allah’a şükretti. Ne olursa olsun, ‘hamdolsun’ dememeliydi. Ne yazık ki dış politikadan eğitime devletin tüm kurumlarına kadar tutarsızlık ve dağınıklıkla karşı karşıyayız. Memleketimizin birlik ve beraberliğinden değil ittifakın devam edip etmeyeceği ön planda tutuluyor” dedi.   DEVLETİ SARAN MÜSİLAJ TEMİZLENECEK   Karamollaoğlu şunları söyledi: “Sorunlarımız bellidir. Çözümlerimiz de bellidir. EYT ve KYK borcunu ödeyemeyen binlerce üniversite öğrencileri bu problemlerin altında ezdirilmeyecektir. Toprağına ektiğinin karşılığını alamayan çiftçilerimiz, işçilerimiz, hayata tutunmaya çalışan asgari ücretlilerimiz, inanın bu sorunların çözümünün imkansız olmadığını göstereceğiz. Yakında çiftçimiz ve esnafımızla yaptığımız toplantılarımızı işçilerimizle de gerçekleştireceğiz. Ülkemizdeki sorunların çözümü aslında zihniyet değişikliğinde bulunmaktadır. Siyasi bürokrat ve iş adamı çemberinde dolanan sorunların çözümü zor değil. Milletimiz tarafından yetkilendirildiğimiz zaman devletin tüm kurumlarını saran bu müsilajları temizleyerek kaynaklarımızı insanımıza aktarmakta kararlıyız”.
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün “Benim gözetimimde bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak” açıklamasına yanıt veren Temel Karamollaoğlu, “Açıklaması Oğuzhan Bey’i bağlar” dedi.

haberimizvar.net

Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün yaptığı  ‘kendi gözetiminde bir listeyle’ kongre çağrısına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’ndan yanıt geldi. SP Genel Başkanı Karamollaoğlu düzenlediği basın toplantısında Asiltürk’ün kurultay çağrısına, “Parti meselelerimizi kamuoyu önünde tartışmayı bu zamana kadar yapmadım, bundan sonra da yapmayacağım. Dünkü açıklama Oğuzhan Beyi bağlar. Kendisiyle de görüşeceğiz” diye karşılık verdi.

 

ERDOĞAN ‘HAMDOLSUN’ DEMEMELİYDİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden görüşmesine de değinen Karamollaoğlu, “Biden’a hesap sorulamadı. Bırakın hesap sorulmasını ülkemizi bu kadar ilgilendiren konu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cevabı herkesi şok etti. ‘Bunların hesabını soracağız’ diyenler ‘Hamdolsun gündeme gelmedi’ diyerek Allah’a şükretti. Ne olursa olsun, ‘hamdolsun’ dememeliydi. Ne yazık ki dış politikadan eğitime devletin tüm kurumlarına kadar tutarsızlık ve dağınıklıkla karşı karşıyayız. Memleketimizin birlik ve beraberliğinden değil ittifakın devam edip etmeyeceği ön planda tutuluyor” dedi.

 

DEVLETİ SARAN MÜSİLAJ TEMİZLENECEK

 

Karamollaoğlu şunları söyledi: “Sorunlarımız bellidir. Çözümlerimiz de bellidir. EYT ve KYK borcunu ödeyemeyen binlerce üniversite öğrencileri bu problemlerin altında ezdirilmeyecektir. Toprağına ektiğinin karşılığını alamayan çiftçilerimiz, işçilerimiz, hayata tutunmaya çalışan asgari ücretlilerimiz, inanın bu sorunların çözümünün imkansız olmadığını göstereceğiz. Yakında çiftçimiz ve esnafımızla yaptığımız toplantılarımızı işçilerimizle de gerçekleştireceğiz. Ülkemizdeki sorunların çözümü aslında zihniyet değişikliğinde bulunmaktadır. Siyasi bürokrat ve iş adamı çemberinde dolanan sorunların çözümü zor değil. Milletimiz tarafından yetkilendirildiğimiz zaman devletin tüm kurumlarını saran bu müsilajları temizleyerek kaynaklarımızı insanımıza aktarmakta kararlıyız”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.