Adalete ihanet etmeyin

GÜNDEM 26.08.2022 - 01:20, Güncelleme: 26.08.2022 - 01:20
 

Adalete ihanet etmeyin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Gülşen’in tutuklanmasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Gülşen’in “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla tutuklanarak Bakırköy Cezaevi’ne gönderilmesinin ardından sosyal medya sitesi Twitter üzerinden paylaşım yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda “Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!” diyerek isim vermeden Gülşen’in serbest bırakılması çağrısında bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan paylaşımın tamamı şöyle: “Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için. Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, "Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler..." bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!”
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Gülşen’in tutuklanmasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Gülşen’in “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla tutuklanarak Bakırköy Cezaevi’ne gönderilmesinin ardından sosyal medya sitesi Twitter üzerinden paylaşım yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda “Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!” diyerek isim vermeden Gülşen’in serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan paylaşımın tamamı şöyle:

“Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için.

Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, "Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler..." bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.